Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Priceline129 US$
Expedia.com129 US$
Booking.com129 US$
eDreams129 US$
Orbitz.com129 US$
Trip.com134 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (787)
Filtrera omdömen
787 resultat
Medlemsbetyg
403
273
81
18
12
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
403
273
81
18
12
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
8‚Äď13 av 787 omd√∂men
Omdömet skrevs 16 februari 2021

Bra rum, bra service bra mat. Härliga sängar och stilrent bra läge och närhet till allt. Jag kan varmt rekomendera Mollberg. Om ni vill kan ni även boka hotellets bastu som är pricken över iet. Jag kommer bo där fler gånger.

Datum för vistelsen: februari 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • L√§ge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack markussjosvard
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 januari 2021

Jag och min man är supernöjda med vår vistelse på Mollbergs! Allt var vi förväntade oss. Fint erbjudande som vi nappade på i dessa tider. Kommer helt klart välja att bo på Mollbergs igen.
Tack för denna gång!

Datum för vistelsen: januari 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • L√§ge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack pinge74
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 januari 2021 från mobil enhet

Jag och min kille bodde d√§r tis-ons blev extremt besviken d√• vi betalade extra f√∂r att f√• badkar p√• v√•rt rum!! i badkaret ligger det massa h√•r och smuts. √Ąven under s√§ngen ligger n√•gons gamla linne extremt √§ckligt!! Ytorna p√• rummet va inte heller rena de va liksom dam och smuts.. och och vi betalade 900 kr.. mina f√∂rv√§ntningar var faktiskt h√∂gre √§n s√•

Datum för vistelsen: januari 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack moaros
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 december 2020

Trevligt centralt boende på Elite Mollberg med nära till allt.
God mat som vi verkligen gillar!
Vi börjar med denna härliga frukosten med allt o de fantastiska bullarna.
Menyn på kvällen med tre rätters alltid lika gott.
Tack för denna gången.

Datum för vistelsen: december 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • L√§ge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack Lena L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 december 2020 från mobil enhet

Var här med en vännina. Ett mycket fint hotell med fina rum! Läget är fantastiskt och nära till allt i Helsingborg. Mycket trevlig personal! God frukost efter en god natts sömn. Kan verkligen rekommendera detta hotell om man vill bo på ett fantastiskt ställe!

Datum för vistelsen: november 2020
Restyp: Reste med vänner
1  Tack 62JPJ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen