De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
Hotels.com
ZenHotels.com
102 US$
Strawberry Hotels115 US$
Expedia.com107 US$
Trip.com107 US$
Visa alla 12 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 23 juni 2023

2:a gången vi var här o det kommer definitivt inte vara sista gången. Älskar detta hotell, dels pga läget så nära Centralen plus att servicen o rummen är i toppklass o frukosten kanon. För att inte snacka om poolen o takbaren som är pricken över i:et, att få skämma bort sig sj eller någon annan med detta hotell o allt vad det innebär är en vardagslyx värd att uppleva. Bara en massa ++++++++ från min/vår sida.

Datum för vistelsen: juni 2023
Tack strid76
Clarion Hotel Sea U, Gästservice/reception på Clarion Hotel Sea U, svarade på det här omdömetSvarade 22 september 2023

Tack för ditt fina betyg! Det betyder mycket för oss!

Varmt välkommen tillbaka!

Omdömet skrevs 11 juni 2023

Kanonhotell, men inte för elbilskunder.
Bra hotell, med läge som talar för sig. Bra mat och frukost samt fina, men små rum. Rent och fint överallt. Gott om alternativ om man inte vill äta på hotellets utmärkta restaurang. Parkering i källaren (via extern företag?)som ger en hel del minus. Inte för placeringen, den är kanon. Men för det första priset..när 300:-/dygn är hårt att ta. Och att de utlovade laddplatserna inte höll måttet. utlovats som 11kW, men gav 3kW. Det kan göra att man inte kommer dit man planerat dagen efter om man har otur.

Datum för vistelsen: maj 2023
Tack Thomas S

Tack din feedback och det fina omdömet av hotellet.
Jag tar din input angående parkeringen vidare till de som driver garaget.

Varmt välkommen tillbaka till oss!

Omdömet skrevs 10 juni 2023

Fantastiskt hotell, grym personal förutom baren. Härlig design, mycket fina rum. Sköna sängar och tjusig utsikt mot Helsingör. Här kommer jag garanterat bo igen. ....och Kalles till äggen 😀. Mycket bra kvalitet på råvarorna. Top Notch!

Datum för vistelsen: juni 2023
  • Restyp: Reste i arbetet
Tack Fredrik A
Clarion Hotel Sea U, Gästservice/reception på Clarion Hotel Sea U, svarade på det här omdömetSvarade 18 september 2023

Hej Fredrik!

Tack för ert fina betyg. Vi hoppas få välkomna er tillbaka i framtiden!

Hälsningar,
Niki
Welcome Office.

Omdömet skrevs 9 maj 2023

Kan varmt rekommenderas. Läget är prefekt. Havsutsikt med balkong. Bemötande vid incheckning var proffsig. Mysigt med en liten pool. Bra service i restaurangen och god mat. Livingroom blev bonus med lite dans och drinkar . Njöt av frukosten dagen efter. Ett levande hotell som har allt. Vi åter kommer.

Datum för vistelsen: april 2023
Tack susannemahlgren

Hej Susanne!
Tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss!

Önskar er varmt välkomna tillbaka till oss!

Omdömet skrevs 8 maj 2023

Snygg design på hotellet, rent och fint designat rum, mjuk säng 👍, kaffe och minibar/ kylskåp 👍, trevlig personal, underbar frukost och läget var mycket bra 👍 ! Vi kommer att komma tillbaka. 👌⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Datum för vistelsen: maj 2023
  • Restyp: Reste med vänner
Tack vhall990762

Tack för ert fina betyg och för att ni valde oss på Sea U för er vistelse i Helsingborg.

Önskar er varmt välkomna tillbaka!