Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
153 US$
Se erbjudande
Boka nu, betala på plats
Hotels.com
151 US$
Se erbjudande
Expedia.com
151 US$
Se erbjudande
Travelocity151 US$
Orbitz.com151 US$
CheapTickets151 US$
Visa alla 8 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (66)
Filtrera omdömen
66 resultat
Medlemsbetyg
35
12
11
4
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
35
12
11
4
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
914 av 66 omdömen
Omdömet skrevs för 5 veckor sedan från mobil enhet

Nyöppnat hotell med ett fantastiskt läge i hamnen i Helsingborg. Fina rum och fina miljöer. Det var mycket nybörjarfel när vi var där och det kändes inte helt Corona- säkert med mycket folk överallt är. Hissarna gick inte dit man ville och det upplevdes som man hellre önskade externa gäster i restauranger än de som bodde på hotellet.

Hotellet har verkligen potential och vi hoppas att det kommer bli fantastiskt när man har satt rutinerna!

Datum för vistelsen: februari 2021
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Emma Q
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Clarion Hotel Sea U, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel Sea U, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan

Hej emmsi,

Tusen tack för din feedback, så härligt att höra att ni tyckte att vi hade ett fint hotell med AAA-läge. Vi tar vidare din feedback i vårt förbättringsarbete för att ge en bättre gästupplevelse nästa gång ni kommer till oss.

Tack igen och varmt välkomna tillbaka!

Varma hälsningar,
Louise
Welcome Office
Clarion Hotel Sea U

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 maj 2021 från mobil enhet

Var på restaurangen i bottenplan på affärslunch och den var helt klart överprisad (!!) och inte särskilt god... medelmåttig service o kakan glömdes...
Skulle inte rekommendera lunchen, dock ett bra ställena sitta på och jobba. Har hört att restaurangen på övre plan ska vara bra

Datum för vistelsen: april 2021
Restyp: Reste i arbetet
Tack mrsannacarin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Clarion Hotel Sea U, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel Sea U, svarade på det här omdömetSvarade 21 maj 2021

Hej mrsannacarin,
Tusen tack för din feedback kring oss, det är så bra för oss att höra detta så att vi kan ta det med oss i vårt förbättringsarbete.
Härligt att höra att ni tycker vi är ett bra ställe att sitta och arbeta på, det vill vi att alla ska kunna göra och känna sig välkomna till.

Varmt välkommen tillbaka in till oss :)
Varma hälsningar,
Louise
Welcome Office
Clarion Hotel Sea U

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 maj 2021

Trevlig personal o fint o modernt men ingen säkerhetsbox på rummet, ingen prislista minibar , inga balkongmöbler detta drog ner en del . Hade superior rum men kändes som fattig variant
Dyrt med bad och badrock o parkeringen en mardröm (Aime Park )

Datum för vistelsen: maj 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
2  Tack Bibbi725
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Clarion Hotel Sea U, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel Sea U, svarade på det här omdömetSvarade 19 maj 2021

Hej Bibbi725!

Tusen tack för din recension och feedback, så kul att ni hade en bra upplevelse av vår service och personal.
Varmt välkommen tillbaka :)

Varma hälsningar,
Louise
Welcome Office
Clarion Hotel Sea U

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 maj 2021

Fräscht, rent och snyggt samt trevlig personal och väldigt sköna sängar och kuddar samt att läget är så bra, går nog inte att få bättre läge, vi hade balkong med utsikt mot sundet och hamnen, det var helt perfekt.

Datum för vistelsen: maj 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack anetteklaren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Clarion Hotel Sea U, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel Sea U, svarade på det här omdömetSvarade 18 maj 2021

WOW vilken fin recension anetteklaren! Tack snälla du, varmt välkommen tillbaka :)

Varma hälsningar,
Louise
Welcome Office
Clarion Hotel Sea U

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 maj 2021 från mobil enhet

Trevligt nybyggt hotell precis vid vattnet. Mysig roof top bar ,trevlig personal och stor fin frukost.
Billig parkering finns 200 meter från hotellet för 5 kr i timmen o gratis efter kl 18 (bara att köra över kvickbron). Ser fram emot att testa igen när covid är över.

Datum för vistelsen: maj 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Bexell
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Clarion Hotel Sea U, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel Sea U, svarade på det här omdömetSvarade 18 maj 2021

Hej Bexell,

Tusen tack för din fina recension av vårt hotell! Så härligt att ni njöt hos oss.
Varmt välkomna tillbaka :)

Varma hälsningar,
Louise
Welcome Office
Clarion Hotel Sea U

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen