Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gott och rejält”
Omdöme om cafe Mezo

cafe Mezo
Rankad som nr 6 av 11 Smått och gott i Helsingborg
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Kanonbra käk med rejält tilltagna portioner. Mycket trevlig personaltog grillbricka och vinbladsdolmar. Bra salladsbord med goda röror var det också

Datum för besöket: april 2021
Tack Wanderer58411483023
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (235)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 235 omdömen

Omdömet skrevs 25 april 2021 från mobil enhet

Vi valde hamburgartallrik och det var nog den bästa hamburgaren jag ätit någonsin. Rejäla portioner, försökte vårt bästa att trycka ner de sista bitarna, men det gick inte. Man kan välja att sitta ute med terrassvärmare eller inne. Mycket folk.

Datum för besöket: april 2021
Tack Charlottmaria
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 april 2021 från mobil enhet

Mycket god mat och väldigt väl tilltagna portioner. God hummus till maten. Tzatzikin som serverades till var dock lite blaskig och inte så smakrik, få ordning på den och jag ger stället 5 plus!

Datum för besöket: april 2021
1  Tack Amarund
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 april 2021 från mobil enhet

Vi var fem personer som ville ha en minibuffé till kvällen. Mezos utbud lockade och allt praktiskt (beställning, leverans, värmehållning mm) fungerade bra.
På bordet dukade vi upp: Tzatziki (54kr), Hajdari (54kr), Baba Ghanoush (54kr), Tabboleh (54kr), 2xGrillbricka (358kr) och Ugnsbakad lax med skaldjur (179kr).
Det är såserna/tillbehören som lyfter maten. Kött/fisk är vällagat (extra plus för lammbiffen) men smakar liknande, tillagas troligen i samma olja/marinad. Som helhet, gott och rikligt.
Notan, inklusive hemkörning, slutade på 817kr.

Datum för besöket: mars 2021
2  Tack RHOLMO
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 april 2021 från mobil enhet

Bland de bästa jag o min fru ätit , super service , kommer äta här fler ggr ..

Mkt mat o väldigt god smak på maten o prisvärt .:

Datum för besöket: april 2021
Tack Y9514KWrobina
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på cafe Mezo tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt cafe Mezo? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt