Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com103 US$
Hotels.com103 US$
Tripadvisor103 US$
Priceline
eDreams103 US$
Travelocity103 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (780)
Filtrera omdömen
780 resultat
Medlemsbetyg
281
286
137
50
26
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
281
286
137
50
26
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 780 omdömen
Omdömet skrevs 18 september 2021

Mycket trevlig personal alltid lika glada roliga och hjälpsamma .tycker att hotellet ligger bra i anslutning till olika restauranger ,finns lite tilltugg i baren och god dricka.smidigt till turbåtarna då vi var där och fiskade

Datum för vistelsen: september 2021
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack th0masmikkelsen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 september 2021

Mycket otrevlig och inte alls serviceminded personal i receptionen Robin heter han. Borde gå charmkurser alternativt skaffa sig arbete där han inte behöver interagera med andra människor.

Hånskrattar, dumförklara och använder sig av uttryck som " såna som du" i mötet med kunden

Datum för vistelsen: september 2021
    • Rum
    • Service
Tack hockeymamma
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 september 2021

Smutsigt, toalettpapper kvar sen förra gäst , garderob var som ett skåp på gym. Tvål både för händer och dusch
är bar påfyllningsbar ofräsch i dessa tider. Dåligt sprutt i kranarna, bokade oarjering fanns inte enligt receptionist

Datum för vistelsen: september 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack T7732EQcecilial
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 augusti 2021

Sköna sängar, rent och fräscht, frukosten helt okej men kanske lite mindre utbud än vad man är van vid, perfekt med garage. Vi var mycket nöjda med vistelsen. Kan inte riktigt hålla med vad andra skrivit om hotellet vad det gäller sängkvalitet samt att det skulle ha varit dåligt städat.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack 603petrae
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 augusti 2021 från mobil enhet

Vi var där på semester i augusti 2021!
Hela hotellet luktar mögel, avlopp och cigaretter!
Otroligt dålig standard för ett hotell i Sverige!
Kuddarna var en boll av dun! Rummet var allmänt skabbigt, man får vara glad att de i alla fall inte luktade på rummet! Gick man utanför rummet så stank det! Gymmet luktade så illa så vi föll på att spy och när till och med våra barn som är 8 och 10 reagerade att allt var ofräscht!

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack R5273BMannal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen