Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com91 US$
Hotels.com91 US$
Priceline91 US$
eDreams91 US$
Travelocity91 US$
CheapTickets91 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (778)
Filtrera omdömen
778 resultat
Medlemsbetyg
279
286
137
50
26
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
279
286
137
50
26
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1116 av 778 omdömen
Omdömet skrevs 17 juli 2021

Varmt på rummet, över 30 grader. Fanns ingen ac, ingen fläkt att ha på rummet. För att ens få luft fick vi ha fönstret vidöppet vilket var mot trafikerad gata.
Vi sov inget den natten.
Dyrt rum för inget utbud alls på rummet. Hade uppskattat en kyl.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack thinggaard2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juli 2021 från mobil enhet

Bodde två nätter i juli, på 6:e våningen med rum mot innergården. Tyst o lugnt, förutom måsskrik, en masse. Men stänger man fönstret blir det tyst. Frukostbuffé ok, inte mer. Rent o snyggt i rummet, med det är ett lite sunkigt intryck. Parkering på garan utanför är fritt mellan 18 - 09, annars hotellets platser i p-hus för 200:-/natt. Eller p-hus tvärs över gatan för lite mer. Rummet städas inte och handdukar byts inte varje dag. Det står inte så i hotellbeskrivningen. Ingen hadikapp/resväskeramp vid ingången. Fanns heller inget skohorn på rummet. TV:n fungerade inte på kanal 1, där det var fotbolls-EM, men då bjussade man på garaget som kompenastion. Sjysst!

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Rune L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juli 2021

Allt va toppenbra supertrevlig personal.Jättebra sängar frukosten var okey kunde ha funnits köttbullar och prinskorvar annars va utbudet okey.Kan verkligen rekommendera detta hotell kanonläge nära till färjor,city mm.Kommer att återkomma till detta hotellet fler ggr.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack karikarhunen13
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 juli 2021

Stort familjerum, välstädat, sköna sängar. Dock var det olidligt varmt på rummet, en fläkt hjälpte inte mycket. Receptionen var underbemannad, bara en som jobbade så det blev långa köer. God och riklig frukost.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack 826ceciliaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juni 2021

Pga renovering av bostad, bodde jag här 3 dagar. Första natten ett rum utmed högljud gata med fick sedan ett rum på femte våning mot baksidan. Mycket bättre.
Bra enkelt rum, receptionen lite rörig ibland, frukosten var enkel, städningen helt ok.
Till ett bra pris ett helt godtagbart boende.

Datum för vistelsen: juni 2021
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
3  Tack Hbgare
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen