“God sangria o goda tapas”
Omdöme om La Venta Tapas

Rankad som nr 38 av 357 Restauranger i Helsingborg
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 4 februari 2023

Var här med vänner. Drack en god sangria o åt olika goda tapas ( utom färskostfylld paprika). Vi äter alltid här när vi är i Helsingborg. Vi återkommer gärna! Deras uteservering är jättemysig.

Datum för besöket: februari 2023
Tack annkialmen
Språk

Omdömet skrevs 28 december 2022 från mobil enhet

Sååå gott! Varit här typ tre ggr när vi besökt Helsingborg. Mysig stämning, trevlig personal. Snabb placering och snabbt fick vi maten. Sangria gjord på cava var också god. Vi kommer hit igen!

Datum för besöket: december 2022
Tack fruknutsson
Omdömet skrevs 6 december 2022 från mobil enhet

Vilket trevligt ställe. Vi var där med jobbet(Tapas istället för julbord). Snabb service och väldigt goda smårätter. Vi hade beställt mer att dricka om de bara hade frågat.

Datum för besöket: december 2022
Tack Bexell
Omdömet skrevs 11 oktober 2022 från mobil enhet

Verkligen värt ett besök, supergod tapas och många olika alternativ att välja emellan. Rekommenderar verkligen chèvren med honung

Datum för besöket: september 2022
Tack Nellie F
Omdömet skrevs 8 september 2022 från mobil enhet

Förvänta dig inte calamares som i Sydeuropa. Tjock panering lite bläckfisk. Grönmusslor smaklösa Charkbrickan det bästa. Kanske svårt att misslyckas med

Datum för besöket: september 2022
Tack roxanSweden

Resenärer som tittade på La Venta Tapas tittade också på

Helsingborg, Skåne län

Besökt La Venta Tapas? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt