De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Priceline
Priserna tillhandahålls av våra partner för ett rum, med varierande regler för beläggning som tillhandahålls av verksamheten, och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 3 september 2018

Rummen var modernt inredda. Rent och frächt överallt. Mycket prisvärt. Det fanns kylskåp på rummet. Kaffe, te även bröd smör och marmelad gratis för den som inte har egen frukost med sig. Köket hade alla atiralljer man behövde för att fixa mat. Bra läge c:a 10 min promenad till resecentrum. Parkering på gatan gratis mellan 18-09. Vi la på pengar på automaten så vi kunde parkera från kl 17 till 12 dagen efter kostade 11 kr.

Datum för vistelsen: september 2018
Tack _bittansj
Omdömet skrevs 23 juli 2018

Rummen är välstädade och fräscha. badrummen också. frukosten är rudimentär, men de har inte påstått något annat heller. totalt sett ett kanonbra vandrarhem.
Det enda vi har att anmärka på är att rummet vi bokade via booking.com för 3 vuxna och 2 barn visade sig ha en queensize säng och en våningssäng, inte lämpat för 5 personer så möjligen har de överdrivit rummens kapacitet på booking.com. kolla först om ni är ett större sällskap. lakan fanns men inte påslakan, gjorde inget för oss eftersom vi var där under högsommaren

Datum för vistelsen: juli 2018
  • Restyp: Reste med familjen
Tack pelle_tyskling
Omdömet skrevs 16 juli 2017 från mobil enhet

Läget nära resecentrum är jättebra. Rummen är moderna och rena. De rum jag bott i har kylskåp. Tv på rummet och bra wi-fi. Frukosten uppfyller måttet och du blir mätt. Gemensamma köket är inte stort, men fungerar.

Datum för vistelsen: november 2016
Restyp: Reste ensam
Tack pfswe001
Omdömet skrevs 11 juli 2017 från mobil enhet

Det var över förväntan snyggt och städat. Trevlig personal. Centralt läge lätt att hitta till. Trevligt boende för ensam, par och barnfamiljer. Restauranger på gång avstånd når centrum på 10 minuter. Dit återvänder jag gärna.

Datum för vistelsen: juni 2017
Tack Eva-Lisa J
Omdömet skrevs 2 juni 2015 från mobil enhet

Ett trevligt vandrarhem inte långt från centrala Helsingborg. Nära till kärnan och träffpunkten. Parkering fanns precis utanför. Trevlig ägare. Trevlig frukostpersonal. Lagom mycket att välja på till frukosten. Inget stojjigt i korridorer eller på vandrarhemmet förövrigt. Bra pris å jag rekommenderar stället för andra. Det ända jag saknade var att inte hund var välkommen. Hade den varit det hade jag redan varit åter 😀 men jag kommer när jag fixat hundvakt igen.

Datum för vistelsen: juni 2015
Restyp: Reste med vänner