Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kanongott! ”
Omdöme om Ved by Maria

Ved by Maria
Boka bord
2
tis 22/9
20:00
Rankad som nr 30 av 338 Restauranger i Helsingborg
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 1 vecka sedan från mobil enhet

Kanongott! Vi åt kycklingplankan mycket mat och väldigt gott. Kan absolut tänka mig att återkomma! Bra avstånd mellan borden.

Datum för besöket: september 2020
Tack Resor100
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (74)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

26 av 74 omdömen

Omdömet skrevs för 2 veckor sedan från mobil enhet

Bästa vedugnsbakadepizzan i Helsingborg, väldigt god mat, Riktigt bra service, mysig inredning
Rekommenderas

Datum för besöket: september 2020
Tack georgegC6373YB
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan från mobil enhet

Bästa restaurangen i Helsingborg, utmärkt service ! Bra läge i centrala Helsingborg, all mat är fantastisk, och pizzan ska vi inte ens prata om hur god den är

Datum för besöket: september 2020
Tack 258izabellad
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2020 från mobil enhet

För information till folk som vill äta på restaurangen VED i Helsingborg.

De tar 269kr för en planka där de har pulvermos 100% och en klen köttbit. När jag frågar servitören (som är typ 17 år) om detta så nekar han. Nå detta stället är inget jag rekommenderar.

Nu vet jag vart jag INTE ska äta igen!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack Natasa59
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
RoxanaRK, Informationsansvarig på Ved by Maria, svarade på det här omdömetSvarade 10 augusti 2020

Hej,

Som vi tidigare sagt så är potatismoset hemmagjort och inget "pulvermos" och det verkade inte vara något fel på köttet när ni besökte oss...då var bara potatismoset kvar på tallriken.
Vi förstår inte riktigt bilden på konversationen mellan dig och din kompis. Vi har varken entrecote eller spenat på vår meny?!
Fortsatt trevlig dag!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2020 från mobil enhet

Vi var ett sällskap på tolv personer och hade en väldigt serviceminded kypare. Särskilt pizzorna och surf&turf fick genomgående bäst omdömen - mycket stabilt. Mysigt läge.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack 496henriki
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Ved by Maria tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Ved by Maria? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt