Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lyxig Thai”

Linnea & Basilika Helsingborg City
Boka bord
2
tis 22/9
20:00
Rankad som nr 59 av 338 Restauranger i Helsingborg
Prisklass: 8 US$ - 23 US$
Beskrivning: Sydostasiatisk kök. Mat värd en omväg!
Restauranginformation
Beskrivning: Sydostasiatisk kök. Mat värd en omväg!
Omdömet skrevs 16 juli 2020 från mobil enhet

Stilfull restaurang med förstklassig service. Maten är omsorgsfullt lagad och perfekt kryddad, jag kan varmt rekommendera ett besök.

Datum för besöket: juli 2020
Tack jannek614
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (39)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

610 av 39 omdömen

Omdömet skrevs 12 juli 2020 från mobil enhet

Ett fantastiskt fint och proffsigt bemötande. Maten var otroligt vällagad med utsökta råvaror. Återkommer gärna vid besök i Helsingborg.

Datum för besöket: juli 2020
Tack 48agnetaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 februari 2020 från mobil enhet

Vi hade beställt bord per telefon men likväl vi kom dit fanns inget bord ledigt. Det ordnades fram bord stolar och vi fick sitta vid köksdörr som öppnades med matos flera gånger . Vi sa vi fick lite bråttom pga förseningen med bordet likväl tog det en halvtimme att servera. Maten var dock god

Datum för besöket: februari 2020
Tack kristinawilhelminab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 januari 2020 från mobil enhet

Lätt o boka bord online, mysig lokal även om det var lite trångt. Väldigt trevligt bemötande och kanon service. Maten var helt fantastisk, åt både förrätt och huvudrätt o det var riktigt bra. Mycket mat så vi orkade ingen efterrätt fick räcka med kaffe. Kan varmt rekommendera detta stället. Catharina o Per

Datum för besöket: januari 2020
Tack Knudan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 december 2019

Kul att Linnea & Basilika även kommit till Helsingborgs Centrum utmed Drottninggatan. Restaurangerna i kedjan är pålitliga, allt är vällagat, kryddstarkt som det beskrivs i menyn och rätter med stor variation från det asiatiska köket. Vänlig och duktig betjäning.

Datum för besöket: december 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Stefan H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Linnea & Basilika Helsingborg City tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Linnea & Basilika Helsingborg City? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt