Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Publicera
Inkorg

“Rekommenderas”

Linnea & Basilika Helsingborg City
Boka bord
2
mån 6/4
20:00
Rankad som nr 60 av 332 Restauranger i Helsingborg
Prisklass: 7 US$ - 20 US$
Beskrivning: Sydostasiatisk kök. Mat värd en omväg!
Restauranginformation
Beskrivning: Sydostasiatisk kök. Mat värd en omväg!
Omdömet skrevs 1 december 2019 från mobil enhet

Trevlig miljö, vänlig personal och supergod mat, kan varmt rekommenderas kommer äta här igen vid mitt nästa besök.

Datum för besöket: december 2019
Tack Helfro112
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (30)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

48 av 30 omdömen

Omdömet skrevs 26 november 2019

Trevligt ställe med god och omväxlande Asiatisk mat. Bra service. Nytt är att man fick en drink innan man beställde.
När vi var där var det nästan fullt vilket tyder på en bra och trevlig restaurang.

Datum för besöket: oktober 2019
Tack O6017GApeterh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 november 2019 från mobil enhet

En mycket prisvärd och trevlig lunchbuffe. Mycket goda smaker i en trevlig miljö. Personalen trevlig och lugn miljö. Ingick även kaffe med en liten kaka.

Datum för besöket: november 2019
Tack 170johanm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 november 2019 från mobil enhet

Smaklöst och med illamående efteråt. Hela buffén smakade konstigt o friterade räkorna hade massor av fritysmet omkring sig.

Datum för besöket: november 2019
1  Tack thomas t
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 oktober 2019

Det anrika kaféet som blivit en asiatisk restaurang blev en riktig höjdare. Trevligt restaurerade lokaler. Fräsch mat i ett mycket bra prisläge. Här tillagas maten efter beställningen. Fin service och bemötande och bra priser på dryck. Hit går vi fler gånger!
Välkomna till Helsingborg!

Datum för besöket: augusti 2019
Tack Collarco
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Martin P, Ägare på Linnea & Basilika Helsingborg City, svarade på det här omdömetSvarade 19 oktober 2019

Hej.
Stort tack för det fina omdömet och den fina varma mottagandet vi fått från er Helsingborgare.
Varmt välkommen åter!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Linnea & Basilika Helsingborg City tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Linnea & Basilika Helsingborg City? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt