Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Så gott och trevligt!”
Omdöme om Chay Vegan

Chay Vegan
Rankad som nr 21 av 336 Restauranger i Helsingborg
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 27 januari 2021

Trevligt mysigt ställe med bra personal och fantastiskt god mat! Ett ställe jag som all-ätare verkligen vill rekommendera er att besöka :)

Datum för besöket: januari 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack Peter S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (52)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

610 av 52 omdömen

Omdömet skrevs 24 oktober 2020

Riktigt bra service och fantastiska smaker som fick hela sällskapet att häpna. Tack för en grym smakupplevelse!

Datum för besöket: oktober 2020
Tack Mia19977
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 september 2020

Beställde ris-planka för två och fick en mycket prisvärd, mättande och smakrik varierande 4-rättersmiddag. Tänker på maten fortfarande!

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Karin L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 september 2020 från mobil enhet

BÄSTA STÄLLET I STAN ! Goaste o fräschaste maten och grymt trevlig personal , speciellt Luuk( stavning ) och killen med tatuering ! Maten smakar kärlek

Datum för besöket: september 2020
Tack amelabloom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 augusti 2020 från mobil enhet

Den här restaurangen är ett måste om ni vill äta riktigt bra asiatiskt i stan. Vartenda rätt är vällagad och bra kvalité på råvaror, service och dryck.

Rekommenderas varmt!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack 312fredrikm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Chay Vegan tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Chay Vegan? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt