“AnJo Wine & Dine fantastisk restaurang i Helsingborg”
Omdöme om AnJo Wine & Dine

AnJo Wine & Dine
Rankad som nr 2 av 357 Restauranger i Helsingborg
Certificate of Excellence
Prisklass: 3 US$ - 38 US$
Beskrivning: Välkommen till AnJo Wine & Dine i Helsingborg! Vi ser utveckling och förbättring av allt som vi levererar, som en naturlig del av vår verksamhet. Hos oss kommer du förmodligen uppleva förändringar och förbättringar varje gång du berikar oss med ett besök. Hos oss vill vi att du ska känna dig välkommen, lite som hemma!
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet

Fantastisk service av Elina som både jobbar som kock o servitris.
Jättebra att ställa frågor som hon svarade bra på.
Mat o dryck var helt underbar o vi kommer tillbaks inom kort o kan varmt rekommendera denna restaurang ️☕️

Datum för besöket: mars 2023
Tack Carina A
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Som vanligt en väldigt trevlig kväll med jättegod mat och mysigt bemötande. Bästa restaurangen i stan. Tack Astrid och Andy och även Elina och Nettan o Jonas som vi vet gör en jätteinsats för att vi ska ha det bra. Tack

Datum för besöket: mars 2023
Tack mariaberseus
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

En fantastiskt trevlig mat & vinupplevelse på alla sätt. Snyggt presenterat, fräscha smaker och klockrena drycker till.
Älskar när personalen brinner för det dem gör och med goda kunskaper styr upp på ett entusiastiskt och proffsigt vis.

Häftig teknik så man kan välja näst intill alla viner per glas.

Ett plus för personalen! Superservice från början till slut. Vi blev så bra omhändertagna hela kvällen. Service på högsta nivå! Och kul att kocken kom ut och pratade med oss.

Vi återkommer snart!

Vi som satt på Kronprinsessans bord

Datum för besöket: februari 2023
Tack annalP4596UH
Omdömet skrevs 7 februari 2023 från mobil enhet

Besökte denna trevliga restaurang i feb 2023 med affärskunder och det var toppen
Bra service, vällagad mat och goda smaker med välkomponerat vin därtill
Kan verkligen rekommendera denna restaurangen

Datum för besöket: februari 2023
Tack T809LAjennyj
Omdömet skrevs 7 februari 2023

God mat med hela stora familjen och vänlig service gjorde att det kändes som att man satt hemma och åt lyxmat

Datum för besöket: december 2022
Tack Johan L

Resenärer som tittade på AnJo Wine & Dine tittade också på

Helsingborg, Skåne län

Besökt AnJo Wine & Dine? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt