Vår värd/servitris denna kväll var en av ägarna, Nettan, och är det någon som vet hur man på ett avslappnat sätt bemöter sina gäster så är det hon!
Jag och min man dristade oss att prova AnJos ostron som serveras på flera olika sätt. Vi valde pankofriterade med sojamajonnäs (AnJos egna hemslagna majonnäs såklart) och vitlök & gruyère gratinerade ostron. Till detta husets champagne – mums!
Till varmrätt valde min man AnJos storsäljare blåmusslor i vitlök & persilja med vitlöksbröd. Jag valde grillad entrecôte med hemgjorda tunna pommes frites, bea och rödvinsås. Till detta blev det en Malbec från Argentina (El Enemigo) som serveras per glas. Gästerna kan få vilka viner de vill per glas vilket inte tillhör vanligheterna. Köttet var såklart av toppkvalitet och perfekt tillagat. Om man skall vara petig hade jag önskat att köttets serverades på en varm tallrik.
Till dessert blev det en kula av AnJos hemgjorda krämiga och syrliga hallonsorbet samt några centiliter Calvados.
Vi trivdes verkligen i Nettans sällskap och kan verkligen rekommendera ett besök på AnJo.