“Äntligen!”

Rankad som nr 26 av 361 Restauranger i Helsingborg
Prisklass: 2 US$ - 16 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 18 augusti 2021

Som jag har letat efter den indiska maten så som jag är van vid från alla fantastiska restauranger i England. Åtta år tog det, men nu har jag äntligen hittat den. Curry Yum Yum i Helsingborg gör det helt fantastiskt. Jag bor fyra timmar härifrån, men kommer utan tvivel åka hit bara för att uppleva smaken.
Tusen tack!

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Stenstorp
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 8 augusti 2021 från mobil enhet

Riktigt god och mättande lunch! Lite svårt att hitta till restaurangen i och med ombyggnationen utanför men väl värt att leta!

Datum för besöket: augusti 2021
Tack seo-eagle-one
Omdömet skrevs 10 april 2021

Valde hämtmat en fredag. Det är lite lotteri vad man skall välja för inga bilder talar om hur det ser ut och beskrivningarna av rätterna är väldigt lika.

Datum för besöket: april 2021
    • Mat
1  Tack Johan L
Omdömet skrevs 11 januari 2021

De lovar 10% reducering (exkl lunch) vid Take Away.
När man skall betala påstår de att det endast gäller de dyraste huvudrätterna, det är deras definition på Take Away.

För oss som beställer flera olika förrätter, Naanbröd o Paper Dooms etc, känns det märkligt.
(Vid påpekande så blir engelska än mer bristfällig och man uppmanas att ringa deras chef).

I övrigt är det en medioker 3:a i betyg.
Svårt att hitta parkering.

Datum för besöket: januari 2021
    • Mat
1  Tack Anpil-Anders
Omdömet skrevs 27 december 2020 från mobil enhet

Ville bryta julmatsdagarna och få lite andra smaker på tallrikarna, fastnade för indiskt och det var ett bra val.
Beställning och leverans fungerade bra och vi (4 pers) kunde duka upp:
Fish Thali Mix (169kr), Grill Thali Mix (159kr), Vegetarisk Thali (140kr), Sambal-gryta (129kr) och Garlic Naanbröd (25kr).
Trevligt att dela på alla smårätter. Genomgående vällagat och smakrikt. Alla blev mer än nöjda och lagom mätta.

Datum för besöket: december 2020
2  Tack RHOLMO

Resenärer som tittade på Curry Nam Nam Helsingborg tittade också på

Helsingborg, Skåne län

Besökt Curry Nam Nam Helsingborg? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt