Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk ställe!”
Omdöme om Zushi Helsingborg

Zushi Helsingborg
Rankad som nr 10 av 342 Restauranger i Helsingborg
Certificate of Excellence
Prisklass: 11 US$ - 19 US$
Beskrivning: Japansk restaurang med fokus på sushi & japansk robata grill.
Restauranginformation
Beskrivning: Japansk restaurang med fokus på sushi & japansk robata grill.
Omdömet skrevs 11 november 2017 från mobil enhet

Vi hade läst om restaurangen och blev inte besvikna. Maten var fräscht, nya kombinationer av sushi och servicen var inget att klaga på.

Datum för besöket: november 2017
Tack YvonneS1083
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (129)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

7074 av 129 omdömen

Omdömet skrevs 2 oktober 2017 från mobil enhet

Det här var inte någon höjdare tycker vi. Hade förväntningar efter att läst att det skulle vara bra. Det hela började när vi kom vi hade bokat bord men ingen tog notis om det. Skulle få rabatt enligt bokningssajten men det blev aldrig aktuellt. Maten smakade inget vidare kändes inte så fräscht heller som jag tycker sushi ska vara. Servicen slarvig och dålig. Inget ställe jag rekommenderar.

Datum för besöket: augusti 2017
Tack martinn615
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Tung B, Ägare på Zushi Helsingborg, svarade på det här omdömetSvarade 4 oktober 2017

Hej Martin!
Tack för att du tagit din tid och recencera oss på Tripadvisor, och vi är väldig ledsen att vi inte kunde leva upp till dina förväntningar.
Men jag tror faktisk att det har varit något missförstånd här, eftersom vi har ett automatisk bokningssystem där kunden själv kan boka bord via nätet, och vi reserverar alltid borden till kunderna som har bokat bord.
Men självklart kan det hända att vi ha missat just er bokning, och det kan vara mänskliga faktorer, och vi ber återigen om ursäkt om vi missade det.
Gällande rabatter, så tycker jag att det låter lite konstigt här, eftersom vi har absolut inga rabatter via någon bokningsajt som ni pratar om?
Kan det ha varit så att ni bokade bord hos någon annan restaurang som erbjuder rabatt? Det finns många sushi restauranger i Helsingborg, och det är lätt att blanda ihop restaurangerna.
Gällande maten och servicen, så strävar vi alltid efter högsta kvaliten till maten, och sushin görs alltid efter kunden har beställt. Likaså gäller vår fisk. Vi använder alltid färsk fisk och försöker alltid kontrollera så att kvaliten på maten behåller samma standard.
Men som sagt, ibland så kan det inte alltid bli så som man tänkt sig. Och ibland så är det mänskliga faktorer som spelar in. Men vi vill ber åter igen så mycket om ursäkt att ni inte blev nöjd med servicen eller maten. Och vi hoppas att ni kan ge oss en chans och bevisa att vi faktisk bryr oss om våra kunder!
MVH Tung från Zushi

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 september 2017 från mobil enhet

Fantastiskt god och välgjord sushi! Fräscha bitar som inte var för stora. Snyggt upplagt så också en fröjd för ögat!

Datum för besöket: september 2017
Tack sammikaelsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 september 2017 från mobil enhet

Mycket prisvärd restaurang. Förrätterna är välsmakande och snyggt upplagda. Vinerna är föredömligt prissatta. Bra service. Rekommenderas.

Datum för besöket: september 2017
Tack KjellochN
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 september 2017 från mobil enhet

Beställde 30bitar deluxe på avhämtning och måste säga att jag aldrig ätit godare sushi! Återkommer nästa helg ;)

Datum för besöket: september 2017
Tack Travelfrozz
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Zushi Helsingborg tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Zushi Helsingborg? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt