Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utmärkt!”
Omdöme om Aliven

Aliven
Rankad som nr 29 av 338 Restauranger i Helsingborg
Restauranginformation
Omdömet skrevs 15 augusti 2020 från mobil enhet

God mat! Trevlig ägare med personal! Kunde få pizzan vegansk. Åt två kvällar på raken! Rekommenderar!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack rthostrup
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (29)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 29 omdömen

Omdömet skrevs 1 juli 2020

Mat som fick oss att drömma tillbaka till Grekland Kul med en ägare som tar sig tiden att små prata och berätta ”sin” historia ❤️ Barnen älskade maten och honom vi kommer tillbaka!

Datum för besöket: juli 2020
Tack W691MQmariaw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juni 2020 från mobil enhet

En otroligt trevlig restaurang!
Maten är fantastiskt god. Trevlig personal och ren fin resturang.
Hela familjen var jätte nöjda!

Datum för besöket: juni 2020
Tack U2212APsandras
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 februari 2020

Mycket bra enkel grekisk mat, servitören (ägaren?) var väldigt tillmötesgående och flexibel. Serveringen effektiv och maten mycket god. Xtra plus för tzatzikin

Datum för besöket: februari 2020
Tack Kristian K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 februari 2020

Åliven är en dold skatt bland alla restauranger i Helsingborg. Maten var enkel men mycket vällagad. Bemötandet var personligt, precis så som det är på tavernorna i Grekland och det märks att personalen är stolta över det dom gör. Den ljusa fräscha lokalen och de färgstarka smakerna fick oss att glömma det gråa och blöta januarivädret.

Datum för besöket: februari 2020
1  Tack 951martinp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Aliven tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Aliven? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt