Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En bit av Grekland i Helsingborg”
Omdöme om Aliven

Aliven
Rankad som nr 29 av 336 Restauranger i Helsingborg
Restauranginformation
Omdömet skrevs 1 februari 2020

Åliven är en dold skatt bland alla restauranger i Helsingborg. Maten var enkel men mycket vällagad. Bemötandet var personligt, precis så som det är på tavernorna i Grekland och det märks att personalen är stolta över det dom gör. Den ljusa fräscha lokalen och de färgstarka smakerna fick oss att glömma det gråa och blöta januarivädret.

Datum för besöket: februari 2020
1  Tack 951martinp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (28)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

48 av 28 omdömen

Omdömet skrevs 6 december 2019

Jättebra ställe att stanna till och äta en enkel men bra lunch/middag. Hade jag bott i Helsingborg hade jag säker ätit här då och då. Personalen mycket trevlig, och känslan var på det hela generös. Hela familjen hittar något gott!

Datum för besöket: november 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack VeniUltra
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 oktober 2019

Liten restaurang med inriktning på grekisk mat men du kan få annat också. Lunchbuffen som vi åt var mycket god med bl a god grekiska sallad och dolmar som förrätt. Det fanns fyra varmrätter att välja på plus vegetariskt. Allt var gott.

Datum för besöket: oktober 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack sydsverige
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 september 2019 från mobil enhet

Mycket och otroligt god mat. Dessutom mycket trevlig ägare & personal och en fräsch lokal.
Kommer bli många besök.

Datum för besöket: september 2019
Tack theresecharliee
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2019

Har nyss ätit den godaste pizzan jag ätit på länge. I en ren fin lokal, med trevligt bemötande och service.

Datum för besöket: juli 2019
Tack PeterLo65
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Aliven tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Aliven? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt