“Med risk för att bli tjatigt😊”

Restaurang Glada Änkan
Rankad som nr 1 av 357 Restauranger i Helsingborg
Certificate of Excellence
Prisklass: 10 US$ - 32 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Beskrivning: Semester Stängt från 23/6-17 till 16/7-17.
Omdömet skrevs 10 februari 2023 från mobil enhet

Tackar åter personal och ägarna för en fantastisk trevlig kväll. Maten och drycken var bara helt perfekt och efterrätten lika så. Återigen så levererar Glada Änkan till 100%. Tack.
Mvh Stefan & Max

Tack Stefan A
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 8 februari 2023 från mobil enhet

Den mest magiska crêpe jag någonsin ätit. Perfekt smakkombination som både är spännande och njutbar i varje tugga. En lätt rökig smak som ligger och flirtar med en utan att ta över de mer vanliga smakerna som också är så vällagade. En fantastisk smakupplevelse. Mysig liten restaurang jag kommer rekommendera till alla som ska besöka Helsingborg.

Tack 616hannesg
Omdömet skrevs 4 februari 2023 från mobil enhet

Vi var två par som åt en underbart god middag. Tre åt jättegoda o stora snitslar. En åt gulaschsoppa, jättegod o het!. Mkt trevlig personal. Varit här förut o kommer absolut tillbaka.

1  Tack annkialmen
Omdömet skrevs 15 december 2022

Det finns få restauranger som denna kvar i Sverige. Att stiga in på Glada Änkan är som att stiga in i ett ungerskt vardagsrum, med röda sammetsgardiner, genuin trädisk och riktigt bra ungersk mat lagad från grunden. Vi fick det vänligaste bemötandet och njöt den godaste hemlagade ungerska maten. Äkta smaker, genuin vänlighet (inget fjäsk eller påklistrad yta) och en fantastisk varm och mysig miljö. Vi har återkommit flera gånger och kör gladeligen från Halmstad för ett besök på Glada Änkan. Glöm inte efterrätten, äppelpannkakan med Tokai vin är en oslagbar kombination. Och avsluta med en shot örtmedicin - Unikum

Datum för besöket: november 2022
1  Tack jennykM8411SB
Attila C, Ägare på Restaurang Glada Änkan, svarade på det här omdömetSvarade 20 december 2022

Tusen tack Jenny! för ditt omdöme att avsluta detta året med en så fin omdöme gör oss jätte glad inför Julhelgen och även efteråt.God Jul o. Gott Nytt År till Er!
Med vänlig hälsning,,
Márta & Attila

Omdömet skrevs 29 november 2022 från mobil enhet

Stort tack för att ni fixade vår AW på ett fantastiskt fint och super bra sätt. Omtänksamma och omhändertagande av oss som gäster på ett fantastiskt fint sätt. Maten föll oss alla i smaken. Stort tack från oss på Frigoscandia HR & Lön.

Datum för besöket: november 2022
Tack Stefan A
Attila C, Ägare på Restaurang Glada Änkan, svarade på det här omdömetSvarade 7 december 2022

Hej Stefan!
Tack för dii omdöme och tusen tack att du är så nöjd med oss!
Med vänlig hälsning,,
Marta & Attila

Resenärer som tittade på Restaurang Glada Änkan tittade också på

Helsingborg, Skåne län

Besökt Restaurang Glada Änkan? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt