Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mysig liten restaurang”

Restaurang Glada Änkan
Rankad som nr 1 av 342 Restauranger i Helsingborg
Certificate of Excellence
Prisklass: 11 US$ - 38 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Beskrivning: Semester Stängt från 23/6-17 till 16/7-17.
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan från mobil enhet

Fantastisk mysig liten restaurang med charm. Deras specialitet är schnitzlar. Super god mat och bra service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Boka bord för att säkert få plats.

Datum för besöket: oktober 2020
Tack annahX9793MK
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
815attilac, Ägare på Restaurang Glada Änkan, svarade på det här omdömetSvarade för 2 veckor sedan

Hej annahX9793MK!
Tack för ditt omdöme! tack att du uppskattar vårt arbete!
Välkommen åter!
Med vänlig hälsning,,
Márta & Attila

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (378)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 378 omdömen

Omdömet skrevs för 3 veckor sedan

Hur denna restaurangen kan vara nr 1 i Helsingborg är ett konstigt fenomen.
Visst, maten är bra, trevlig personal, mysig lokal, men att den skulle ha den bästa maten i Helsingborg kan jag inte hålla med om.
Besök gärna restaurangen, men förvänta er inte några underverk.

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 708GLJ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
815attilac, Ägare på Restaurang Glada Änkan, svarade på det här omdömetSvarade för 3 veckor sedan

Hej 70GLJ!
Ett " konstigt fenomen " är att det finns endast en Ungersk restaurang i Helsingborg, Skåne, Sverige, att man har speciella Schnitzlar och en Schnitzel planka gör att gäster gör sitt omdöme efter vad dem har upplevt hos oss.
Med vänlig hälsning,,
Márta & Attila

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 september 2020

Fantastisk snitzel i tre olika former!

Mycket mat för pengarna!

Planka med tre olika snitzlar!
Rekommenderas starkt!

Datum för besöket: september 2020
Tack martinaA7838MA
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
815attilac, Ägare på Restaurang Glada Änkan, svarade på det här omdömetSvarade 16 september 2020

Hej martinaA7838MA!
Tack för ditt omdöme och Välkommen åter!
mvh,
Márta & Attila

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 september 2020 från mobil enhet

Maten är riktigt god, bra priser och väldigt bra service. En kväll på Glada Änkan förgyller verkligen tillvaron. Missa inte denna pärla!

Datum för besöket: september 2020
Tack Facto2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
815attilac, Ägare på Restaurang Glada Änkan, svarade på det här omdömetSvarade 16 september 2020

Hej Facto2017!
Tack för fint omdöme och Välkommen åter!
mvh,
Márta & Attila

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 september 2020 från mobil enhet

Glada änkan lämnar man alltid med en känsla av att ”hit kommer jag tillbaka”! Och hittills så har det stämt. Marta är alltid genuint trevlig och maten mycket vällagad. Givetvis återkommer vi.

Datum för besöket: september 2020
Tack GoranAtoZ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
815attilac, Ägare på Restaurang Glada Änkan, svarade på det här omdömetSvarade 16 september 2020

Hej GoranAtoZ!
Tack för ditt omdöme och Välkommen åter!
mvh,
Márta & Attila

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Glada Änkan tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Restaurang Glada Änkan? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt