Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Riktigt bra mat!!!”
Omdöme om Banh Mi King

Banh Mi King
Rankad som nr 48 av 337 Restauranger i Helsingborg
Prisklass: 1 US$ - 11 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 30 mars 2018 från mobil enhet

Maten var helt fantastisk! Jag tog en räksallad som var över förväntan! Glasnudlar, räkor, morötter, rädisor, fint rostad lök, koriander och massa massa mer! Jag, som annars inte alls är förtjust i sallad, blev förälskad :) gå dit!

Datum för besöket: mars 2017
2  Tack elisahjiz
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (27)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

59 av 27 omdömen

Omdömet skrevs 15 mars 2018

Enda stället i Helsingborg där vi kunde hitta pho-soppa, blev inte besviken men inte heller frälst. Övriga personer också nöjda.

Datum för besöket: februari 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack Nina L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 augusti 2017 från mobil enhet

Streetfood när det är som bäst... Jag har blivit helt beroende av denna fräscha smakrika och nyttiga vietnamesiska mat. Deras biffsallad är en riktig favorit!

Datum för besöket: augusti 2017
2  Tack Quest249449
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juli 2017 från mobil enhet

Inte första gången vi testar detta, denna gång skulle jag hämta lunch som var förbeställt till en viss tid, tyvärr var det inte klart när jag kom och sedan gick allt i slow motion fick vänta trots att det vart besällt

Datum för besöket: juli 2017
1  Tack JHE
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juli 2017 från mobil enhet

Förväntar man sig lyxrestaurang har man gått fel. Men om man förväntar sig snabb streetfood med lyckade smakkombinationer och trevligt bemötande, då har man kommit rätt! Tar oftast salladerna - de är underbara!

Datum för besöket: juni 2017
2  Tack ElinaE759
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Banh Mi King tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Banh Mi King? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt