Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ny ägare, supergott!”
Omdöme om Far East Restaurang

Far East Restaurang
Rankad som nr 10 av 68 Restauranger i Ängelholm
Certificate of Excellence
Beskrivning: En modern asiatisk restaurang i centrala Ängelholm med huvudinriktning på det vietnamesiska köket.
Restauranginformation
Beskrivning: En modern asiatisk restaurang i centrala Ängelholm med huvudinriktning på det vietnamesiska köket.
Omdömet skrevs 19 september 2020 från mobil enhet

Om jag förstod rätt så har de nya ägare/personal från denna vecka. Stannade på chans när jag körde förbi, tog med takeaway till familjen.

Var jättegott! Vegetariska vårrullar som måste vart gjorda på plats, stor vårrulle med köttfärs som var uppskattade och barnen sa spontant ”supergoda!” om kycklingspetten som också bättre än vanligt. Tog även två andra huvudrätter till de vuxna och grönsakerna var fräscha och krispiga, bra kött i den som hade det och väldigt god smak på båda två.

Och personalen var supervänliga.
Rekommenderas absolut!

Datum för besöket: september 2020
Tack 245petert
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (85)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

26 av 85 omdömen

Omdömet skrevs 2 augusti 2020

Hej!
Vi älskade denna restaurang tills denna dag då vi längtade efter återbesök och köpte take away.
Ledsen att meddela att det var nog den sämsta maten jag ätit på många år.
Vi lagade fick ny rätt. Tyvärr ännu sämre.
Ät inte här! Det är rena katastrofen!
Vet ej bakgrund, ägarbyte?
Synd på så fin restaurang tidigare..
Henrik

Datum för besöket: augusti 2020
Tack Henrik63666
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2020 från mobil enhet

Smakrikt, gott och bra kvalité.
Trevlig personal och bra service.
Prisvärt, speciellt vid lunch.
Fin inredning och mysig bakgrundsmusik

Datum för besöket: juli 2020
Tack Bimme70
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 februari 2020

Jättegott, fräscht och fina smaker. Prisvärt och trevlig service och miljö. Kommer hit snart igen, helt klart!

Datum för besöket: februari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Skorpan2014
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 januari 2020 från mobil enhet

God mat men ointresserad servitris. Betyget dras ner av kladdiga golv och dåligt påfylld salladsbuffe. Kaffe och kaka fanns inte att få efter maten som lovats. Kan ändå rekommenderas för den goda matens skull. Prisvärd lunch.

Datum för besöket: januari 2020
1  Tack SansiP
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Far East Restaurang tittade också på

Ängelholm, Skåne län
 
Ängelholm, Skåne län
 

Besökt Far East Restaurang? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt