Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Höjdarburgare”

Rost Vinyl & Rockbar
Rankad som nr 7 av 67 Restauranger i Ängelholm
Restauranginformation
Omdömet skrevs 15 augusti 2021 från mobil enhet

Är inte ngn burgarfantast men detta var otroligt gott. Tog utan tillbehör på själva burgaren o det behövdes inget för burgarna i sig var så goda.

Beställde lökringar o pommes som var krispiga o goda. Lite lite smak på såserna (vitlök, ramslök, tryffel). Övriga 7 som beställde lite djärvare burgare var också mkt nöjda.

Kan inte säga ngt om service o miljö då vi tog take away

Datum för besöket: augusti 2021
Tack majhaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (46)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 46 omdömen

Omdömet skrevs 11 augusti 2021 från mobil enhet

Bästa burgarna på mycket länge!! Jag, mannen och dottern tog olika hamburgare och vi var alla lika nöjda. Köttet var väldigt saftigt och gott och både pommes frites och sötpotatispommesen var mycket goda. Lokalen var trevlig. Vi bokade bord dagen innan.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Annkickki73
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2021 från mobil enhet

Vet inte om det var sommarjobb eller ej, men vi blev mottagna av en tjej som inte gav ett leende på hela kvällen. Utan ett ord så skulle vi följa med ner i källaren som var klaustrofobisk, varm och dåligt ventilerad. Vi fick först sitta på obekväma barstolar men frågade en kille som var servitris (trevlig och tillmötesgående) om vi fick byta och det fick vi. Dock gnisslade alla snurr-stolar i normalhöjd vilket ledde till extremt jobbig ljudnivå ihop med för hög musik.
Maten var god, finns inget att klaga på! Extra plus för det vegetariska utbudet. Men helhetsupplevelsen var långt under förväntan…

Datum för besöket: juni 2021
Tack nilssoneemelie
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juli 2021 från mobil enhet

Vad i matväg slår en riktig hamburgare? Förutom god mat också skön atmosfär och trevlig personal. Både dottern och jag lämnade lunchen proppmätta och nöjda, grämde oss endast över att vi inte orkade efterrätt.

Datum för besöket: juni 2021
Tack Lotta W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juni 2021

Fler restauranger bör vara såsom denna. Så vänlig service, så god mat lagad från grunden. Uppskattades av både vuxna och barn. Trevlig interiör också!

Datum för besöket: juni 2021
1  Tack 355selmai
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Rost Vinyl & Rockbar tittade också på

Ängelholm, Skåne län
 
Ängelholm, Skåne län
 

Besökt Rost Vinyl & Rockbar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt