Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God sushi”

A&M Sushi & Coffee Bar Ängelholm
Rankad som nr 13 av 68 Restauranger i Ängelholm
Prisklass: 1 US$ - 24 US$
Beskrivning: Välkommen till en kafé med premium kaffe, service och värme.
Restauranginformation
Beskrivning: Välkommen till en kafé med premium kaffe, service och värme.
Omdömet skrevs 28 juli 2020 från mobil enhet

Riktigt gott! Enkel meny men väldigt god sushi för ett bra pris. Vi kommer tillbaka i framtiden

Datum för besöket: juli 2020
Tack martincI4305YF
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (20)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

26 av 20 omdömen

Omdömet skrevs 9 mars 2020

Betällde hämtmat. Färdigt när jag kom. Överraskande gott jämfört med sushi från andra ställen i sta'n. Proffsigt tillverkat. Blir min favoritleverantör framöver.

Datum för besöket: januari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack ulfo596
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 mars 2020 från mobil enhet

Så god och fräsch sushi, mysig miljö och alltid trevligt bemötande. Finns även sallader med mera för de som inte älskar sushi.

Datum för besöket: mars 2020
Tack Getaway823103
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 september 2019 från mobil enhet

Super mysigt café som jag verkligen vill rekommendera.
De har en jätte god frukost buffé på torsdagar och fredagar.
Goda kakor, god Sushi lunchmeny
Personalen är trevliga . Man känner sig alltid välkommen.
Fantastisk mysig inredning där man känner sig avkopplad. Definitivt ett ställe man återkommer till ofta

Datum för besöket: september 2019
Tack Lilian M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2019 från mobil enhet

Sushi gjord med om tanke i mysig miljö.Vi åt lunch här och blev över positivt överraskade av detta ställe .
Dom har en egen Soya som man måste prova

Datum för besöket: juli 2019
Tack emanuels449
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på A&M Sushi & Coffee Bar Ängelholm tittade också på

Ängelholm, Skåne län
 
Ängelholm, Skåne län
 

Besökt A&M Sushi & Coffee Bar Ängelholm? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt