Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Maten får högsta betyg, supergott”
Omdöme om Grytor Och Glas

Grytor Och Glas
Rankad som nr 56 av 68 Restauranger i Ängelholm
Prisklass: 11 US$ - 41 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 2 augusti 2020 från mobil enhet

Maten får högsta betyg, supergott tyckte hela sällskapet! Trevlig service, enkel inramning. Vi satt på innergården, enkelt men mysigt!
Litet minus för lång väntan och en rätt som var slut.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack lottae236
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (45)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 45 omdömen

Omdömet skrevs 1 november 2019 från mobil enhet

Fantastiskt god 3 rätters. Oxfilé smälte i munnen. Lakritsglassen var unserbart god Mycket bra sammansatt 3 rätters. Bra och kunnig serveringspersonal. Kan varmt rekommendera ett besök.

Datum för besöket: november 2019
2  Tack 955christine
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 oktober 2019 från mobil enhet

Kan verkligen rekommendera grytor och glas. Fantastisk mat och service. Oxfilén som serverades med en potatisbakelse var bland det bästa som jag serverats i Ängelholm.

Datum för besöket: oktober 2019
1  Tack 082513
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 september 2019 från mobil enhet

Otroligt god mat. Välkomponerade rätter i vår 3 rätters. Bra service och trevlig atmosfär. Rekommenderas!

Datum för besöket: september 2019
1  Tack 466rogerk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juli 2019

Var där 2018 och tyckte det var toppen på alla sätt och vis. I år 2019 kan jag tyvärr intetsägande samma sak. På baksidan finns en utemiljö som är perfekt vid fint väder. Maten är ok men som sagt bättre var den förra året!

Datum för besöket: juli 2019
Tack evainorden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Grytor Och Glas tittade också på

Ängelholm, Skåne län
 
Ängelholm, Skåne län
Ängelholm, Skåne län
 

Besökt Grytor Och Glas? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt