Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket gott!”
Omdöme om Grytor Och Glas

Grytor Och Glas
Rankad som nr 56 av 68 Restauranger i Ängelholm
Prisklass: 11 US$ - 41 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 7 december 2018 från mobil enhet

En mycket god 3-rätters middag. En blandning av skånskt och franskt. Efterrätten, friterad glass, var fantastiskt. Mycket och god mat genomgående.

Datum för besöket: december 2018
Tack Mmmmm-mat71
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (45)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

1014 av 45 omdömen

Omdömet skrevs 12 september 2018 från mobil enhet

För mannen födelsedagsmiddag var detta det självklara valet. Smakfullt och snyggt serverad omsorgsfullt tillagad mat av hög kvalitet är alltid värt att betala för. Hit kommer vi gärna igen. Stort tack!

Datum för besöket: september 2018
Tack ses1549
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 augusti 2018 från mobil enhet

Var på middag med flickvännen när vi var på genomresa och det var allt en liten undangömd pärla :-) En anonym entre där man knappt visste att en restaurang gömde sig. Fick ett bord på uteserveringen och det var spartanskt men väldigt trivsamt med trevligt bemötande, förstklassig mat och bra servering. Rekommenderas!

Datum för besöket: augusti 2018
1  Tack 36kristerg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2018 från mobil enhet

Trevlig miljö, lite anonym entré men mycket fin uteservering. Maten kom in snabbt, bra service och maten smakade ljuvligt.

Datum för besöket: juli 2018
1  Tack POSJOB
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
marcus t, Ägare på Grytor Och Glas, svarade på det här omdömetSvarade 17 juli 2018

Tack så mycket.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2018

Mitt första besök här. Glatt överraskad.
Trevlig uteservering lite gömd bakom en ganska anonym entré.
Riktigt trevligt med väldigt god mat, lite lokala ölsorter och glimrande service.
Nästa gång jag spelar i nejden blir det definitivt ett återbesök.

Datum för besöket: juli 2018
1  Tack Seaside322718
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
marcus t, Ägare på Grytor Och Glas, svarade på det här omdömetSvarade 10 juli 2018

Stort tack för ditt omdöme. Vi hoppas på återseende.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Grytor Och Glas tittade också på

Ängelholm, Skåne län
 
Ängelholm, Skåne län
Ängelholm, Skåne län
 

Besökt Grytor Och Glas? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt