Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Vandring i naturen

Har besökt Skäralid många gånger genom åren. Har bara gått rundan runt dammen några gånger. Men nu ... läs mer

Omdömet skrevs 5 januari 2021
Tequila8585
,
Sverige
från mobil enhet
Söderåsen = mysig utflyktsdag!

Väldigt vacker nationalpark som enligt mig garanterar en riktigt mysig utflyktsdag! Passar de ... läs mer

Omdömet skrevs 5 november 2020
hstdleo
,
Halmstad, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 153 omdömen
  
Google
Rekommenderade upplevelser i och omkring Skåne län
från 23,22 US$
Mer information
från 53,55 US$
Mer information
från 66,94 US$
Mer information
från 3,93 US$
Mer information
Omdömen (153)
Filtrera omdömen
153 resultat
Medlemsbetyg
110
39
2
0
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
110
39
2
0
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 153 omdömen
Omdömet skrevs 2 maj 2021

Det finns inte lägre servering eller kiosk!
Dålig service vid en plats med så fina omgivningar och potential för att locka folk.

Datum för upplevelsen: mars 2021
Tack 799pera
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 januari 2021 från mobil enhet

Har besökt Skäralid många gånger genom åren. Har bara gått rundan runt dammen några gånger. Men nu så blev det en runda och denna gång Hjortsprångrundan på 7,7 km . Oj vilken spännande och mysig runda
Väldigt bra markerat vart man skulle gå
Bra även att där vart brädor på en hel del ställen att gå på djup där inne i skogen.
Om man vill kan man ta fika pausen uppe vid liarena ,perfekt med bänkar o grillar

Rekommendera verkligen ett besök till vackra Skäralid och Kopparhatten

Datum för upplevelsen: januari 2021
Tack Tequila8585
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 november 2020 från mobil enhet

Väldigt vacker nationalpark som enligt mig garanterar en riktigt mysig utflyktsdag! Passar de flesta då det finns många olika leder att gå med olika längd, tror även det finns en del som är rullstolsanpassad om jag inte minns fel. Värt att se!

Datum för upplevelsen: oktober 2020
Tack hstdleo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 september 2020 från mobil enhet

Mycket fint! Spegeldammen är magisk. Bra med grillplatser. Att vandra runt Spegeldammen är underbart. Det som var negativt var parkeringen. Den var full. Tyvärr med mängder av felparkerade bilar. Hade gått in många till om folk parkerat rätt. Stod till och med bilar i gräset vid utfarten och blockerade sikten. Har ni inte någon koll alls ?

Datum för upplevelsen: september 2020
Tack Tord H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 september 2020 från mobil enhet

Vilken fantastisk skatt av Nationalparker vi har i vårt land och denna är inget undantag. Väldigt vackert och mycket att se, flera olika slingor att välja på , även rullstol/ barnvagnsrunda finns ! L

Datum för upplevelsen: september 2020
4  Tack marielouisem698
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen