jonasZ7816AX

Trevligt och prisvärt

Omdöme om Hotel Skansen
4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 8 okt. 2024
Trevlig atmosfär. Spa-avdelningen är ren och lugn. Fina nyrenoverade rum. Maten kunde vara lite mer spännande.
Datum för vistelsen: oktober 2024
5,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Hotel Skansen, OwnerHotel Skansen, svarade på det här omdömet
Svarade 14 okt. 2024
Hejsan Jonas!
Vad roligt att ni hade en härlig vistelse hos oss och att ni trivdes i såväl rummen som relaxavdelningen. Vi arbetar hela tiden med att bli bättre och utvecklas, därför är er feedback gällande maten viktig för oss att ta del av!

Varmt välkomna tillbaka!

Hotel Skansen
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
0.2 km från Hotel Skansen
        6.3 km från Hotel Skansen
        Pool
        Visa fler hotell i Färjestaden
        Omdömet skrevs 1 oktober 2024

Finns inget att anmärka. Kanonställe kanon mat. Alltid jättetrevligt att återkomma, alltid är man välkommen.

Tack ulfwastanfors
        Hotel Skansen, Owner på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 4 oktober 2024

Hejsan Ulf,

Tack för er vistelse hos oss - jag hoppas att er batterier är laddade och redo för vardagen igen!

Så roligt att det blev en kanongetaway till oss - det blir vi så glada över!

Ha en fortsatt fin dag så hoppas jag att vi hörs snart igen!

Omdömet skrevs 29 september 2024

Gratis parkering nära hotellet. Riklig och god frukost. Hotellrummet lagom stort, rent och prydligt. vi var där 2 nätter och det känns onödigt att städerskan kommer in och bäddar sängarna.

Tack ingerp492024
        Hotel Skansen, Owner på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 30 september 2024

Hej Inger!
        Tack för era dagar hos oss, så roligt att ni trivdes riktigt bra och gillade såväl rummet som frukosten. Vi erbjuder alltid städning för gästerna som bor flera nätter hos oss, det blir en extra lyxig känsla tycker vi! Det går självklart bra att antingen hänga ut stör ej skylten eller be om att inte få städning.

Hoppas att ni snart får möjlighet att besöka oss igen!

Omdömet skrevs 23 september 2024

Vänligt bemötande av alla anställda.Fräscha snygga rum m likaledes duschrum.Sängarna var super!Och frukosten är som en hel lunch!!

1  Tack ingridronstrom
        Hotel Skansen, Owner på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 26 september 2024

Hejsan Ingrid!
        Tack för din recension av era dagar hos oss - så roligt att höra att ni trivdes riktigt bra!

Håller helt med dig, frukosten gör att man blir mätt och belåten långt in på eftermiddagen ;)

Varmt välkomna tillbaka!

Omdömet skrevs 16 september 2024

Bokade en natt med relaxpaket och tre-rättersmeny. Jättetrevlig personal, allt från reception, restaurang
        och relaxen. Maten var riktigt bra och rekommenderar att välja deras dryckesförslag till de olika rätterna.

Tack W2695DKpeter
        Hotel Skansen, Owner på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 20 september 2024

Hej Peter!
        Tack för er vistelse hos oss - vad roligt att ni trivdes riktigt bra och att ni verkligen uppskattade vårt paket som ni testade. Det gör oss så glada att ni delar med er av!

Omdömet skrevs 14 september 2024

Ett mycket mysigt hotell, bra läge och fantastisk mat. Rummen hade allt man kunde önska sig. Fint att kunna ta med hunden, som fick vattenskål och godis på rummet.

Tack johanna m

Hej johanna!
        Tack för er vistelse hos oss - vad roligt att både ni och er fyrbente vän trivdes riktigt bra.

Ha en fortsatt fin dag så hoppas jag att ni får möjlighet att besöka oss snart igen!