Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bokade en natt med relaxpaket och tre-rättersmeny. Jättetrevlig personal, allt från reception, restaurang och relaxen. Maten var riktigt bra och rekommenderar att välja deras dryckesförslag till de olika rätterna.
Resetyp: Reste som ett par
Hotel Skansen, Owner på Hotel Skansen, svarade på det här omdömet
Svarade 20 sep. 2024
Hej Peter! Tack för er vistelse hos oss - vad roligt att ni trivdes riktigt bra och att ni verkligen uppskattade vårt paket som ni testade. Det gör oss så glada att ni delar med er av!
Bästa Ölandshälsningar Amanda Funkquist Relations- och upplevelseansvarig Hotel Skansen
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Ett mycket mysigt hotell, bra läge och fantastisk mat. Rummen hade allt man kunde önska sig. Fint att kunna ta med hunden, som fick vattenskål och godis på rummet.
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Företaget använder verktyg från Tripadvisor (eller en av Tripadvisors officiella partner för insamling av omdömen) för att uppmuntra till och samla in gästomdömen, inklusive detta.
Fråga johanna m om Hotel Skansen
Tack johanna m
Hotel Skansen, Owner på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 20 september 2024
Hej johanna! Tack för er vistelse hos oss - vad roligt att både ni och er fyrbente vän trivdes riktigt bra.
Ha en fortsatt fin dag så hoppas jag att ni får möjlighet att besöka oss snart igen!
Rapportera svaret som olämpligtTack! Vi uppskattar dina synpunkter.
Allt till 100% perfekt under vistelsen med min grupp. Genom att hotellet har likvärdiga rum så passar det bra för grupp. Middag och frukost av högsta kvalitet.
Restyp: Reste med vänner
Fråga lennart818 om Hotel Skansen
Tack lennart818
Hej Lennart! Tack för er vistelse hos oss - vad roligt att ni trivdes riktigt bra. Superkul att både frukost och middagen hos oss var en riktigt höjdare!
Rapportera svaret som olämpligtTack! Vi uppskattar dina synpunkter.
Mycket trevligt hotell. Fint rum, rent och snyggt. Bra mat. Vet inte hur det är under högsäsongen men i september var det lugnt och fint. Vi var nästan ensamma i bassängerna. Kan nog vara trångt under sommaren.
Fråga evaspring2024 om Hotel Skansen
Tack evaspring2024
Hej Eva,
Vad roligt att ni var nöjda med er vistelse - september är en perfekt månad att besöka oss. Tack för att ni tagit er tid att dela detta med oss, vi uppskattar det mycket!
Varmt välkomna tillbaka snart igen!
Rapportera svaret som olämpligtTack! Vi uppskattar dina synpunkter.
Det nya ute poolen är en riktig höjdare. Det är skönt att sitta i poolen o kunna ha utsikten ner mot hamnen. Det är det som gör att Skansen är så härlig upplevelse. O med personal o hela Hotellet.
Fråga bjornpersson48 om Hotel Skansen
Tack bjornpersson48
Hejsan Björn! Tack för er vistelse hos oss - vi blir så glada över att se att ni trivdes riktigt bra här hos oss. Utomhuspoolen är fantastisk - det håller vi helt med dig om!
Varmt välkomna tillbaka till oss igen!
Rapportera svaret som olämpligtTack! Vi uppskattar dina synpunkter.
Trevligt hotell med bra frukost och bra restaurang. Ligger ganska väl till i Färjestaden. Rummet var ljust, fräscht och välstädat.
Datum för vistelsen: augusti 2024
Fråga leifsk0glund om Hotel Skansen
Tack leifsk0glund
Hotel Skansen, Owner på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 5 september 2024
Hejsan Leif! Vi är riktigt glada över att höra att ni hade en härlig vistelse hos oss och att ni uppskattade både frukosten och middagen i restaurangen. Extra kul att ni trivdes bra på ert rum!
Ni självklart välkomna tillbaka snart igen!