Rummet var drägligt, utan större finess. Inredning av rummet helt utan känsla för hur man får ett hotellrum mysigt.
Extremt dåligt tv-utbud, endast fria kanaler, vilket inte håller i dagens läge. Obekväm säng av låg kvalitet, hård och studsig samt utan individuell fjädring - långt ifrån vad jag väntar mig av ett hotell.
Badrum basic utan någon som helst lyxkänsla. Tvåldispenser för bodywash/shampoo och en annan för conditioner, vilket tar bort mycket av hotellkänslan. Trots att de marknadsför sig som ett spa hotell var det mer offentlig toalett än wellness känsla på badrummet. I övrigt var badrummet i klassisk 90-tals stil med bas standard.
Vi prövade ta en drink i spa baren i huset invid huvudbyggnaden, men obekväma stolar och obefintlig trevnad i ”gillestuga à la 1985” inredningen samt plastglas trots att vi var klädda för middag tog bort all glädje.
Maten i restaurangen på à la carten var under all kritik. Mycket ambitioner men låg förmåga fick köket att lämna ut mat av vägkrogsklass, vilket inte matchar deras profil på nätet. Ett råd till dem är att hålla det enkelt men göra det bra, istället för att bits efter för mycket.
Frukosten stoltserade med mycket gott nybakt bröd men i övrigt var den bland de sämre jag ätit med ibdustriköttbullar och låg klass på pålägg och juice, samt ytterst begränsat utbud av färsk frukt.
Jag kommer välja ett annat hotell nästa gång jag besöker Öland.