Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (221)
Filtrera omdömen
221 resultat
Medlemsbetyg
22
43
73
54
29
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
22
43
73
54
29
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 221 omdömen
Omdömet skrevs 30 juli 2020 från mobil enhet

Personalen här är verkligen som man vill att den ska vara på restaurang.
Vi var ett stort sällskap som hanterades utmärkt, vi fick maten samtidigt, servisen var glada och trevliga under hela kvällen och utsikten är underbar.
Kan verkligen rekommendera halloumiburgaren!
Torsken vad god, men lite tråkig.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med vänner
Tack lensara
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2020

+ Hotellet har ett bra läge mitt i Borgholm och nära Borgholms hamn. Frukosten var ganska bra. Rummet var stort (hade ett med extra bädd). Trevlig uteservering/terrass med utsikt över havet och kvällssolen.
- Vi fick ett rum där det var väldigt lyhört, omöjligt att sova längre än till kl 07:30! Kan tänka mig att det är värre under somrar då det inte är Corona och hotellet har nattklubb/after beach.
- Dåligt städat, man blev smutsig under fötterna när man gick på golvet, fläckar på madrass överdraget och hår i duschen.
- Dubbelsängen var bäddad med två enkellakan som gled isär.
- Gick till restaurangen och bad om att få ett glas med is att ta upp till rummet. Då fick vi till svar att det inte var gratis, så fick sätta det på rummet (minns inte priset). Tycker det kunde ingått då det inte fanns några ismaskiner i korridorerna och när man betalat 2400 kr för en natt.

Datum för vistelsen: juli 2020
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Elina Z
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juli 2020

Vi hade ganska höga förhoppningar på detta boende men det var endast helt okej. Rummet vi bodde i var riktigt slitet och i duschen så var duschdraperiet för litet åt alla håll så det var översvämning i badrummet alla dagar vi bodde där.

Frukoste, personal och läge är för övrigt väldigt bra!

Datum för vistelsen: juni 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack 266amanda
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juli 2020

När vi bokade framgick inte att hotellet höll på att renoveras. Hade en byggnadsställning utanför ett av fönstren mot havet samt att vi blev väckta vid kl. 08.00 av en slagborrmaskin. Rummens standard inte bättre än ett standardhotell. Saknade kyl trots familjerum. Ingen vattenkokare med te, kaffe eller choklad. Erbjöds inte heller fritt någon annan stans på hotellet Vi hyrde familjerum med havsutsikt och betalade drygt 6 400:- för 3 nätter. Utsikten var bra bortsett från byggnadsställningen. Inte prisvärt och inget avdrag på priset pga underhållet. Ett plus för trevlig personal och god mat på Dockside. Frukosten OK.

Rumstips: Kolla så att ditt rum inte påverkas av renoveringsarbeten.
Datum för vistelsen: juli 2020
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack 932joakimh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juli 2020 från mobil enhet

Mysigt hotell med en bra frukostbuffé och trevlig och hjälpsam personal. Ligger precis vid båthamnen och ett stenkast bort från Storgatan där klädbutiker och resturangerna varvar varandra. Rekommenderar helt klart detta hotell.

Datum för vistelsen: augusti 2019
Tack VEKN
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen