Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Booking.com
eDreams
Travelocity
Orbitz.com
Priceline
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (222)
Filtrera omdömen
222 resultat
Medlemsbetyg
22
43
74
54
29
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
22
43
74
54
29
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
914 av 222 omdömen
Omdömet skrevs 15 juli 2020 från mobil enhet

Mysigt hotell med en bra frukostbuffé och trevlig och hjälpsam personal. Ligger precis vid båthamnen och ett stenkast bort från Storgatan där klädbutiker och resturangerna varvar varandra. Rekommenderar helt klart detta hotell.

Datum för vistelsen: augusti 2019
Tack VEKN
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2020 från mobil enhet

Inget märkvärdigt - något slitet hotell - men en funktionellt hotell som ligger centralt i Borgholm. Bra rum med terass, mindre bra utan... ok frukost. Det ena rummet hade byggnadsställningar utanför och renovering pågick

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Anette F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 juli 2020

Tråkig inredning, hål i tyget på enda fåtöljen, inget kylskåp. Bad om is att kyla liten champagneflaska- fanns inte. Bad om att få låna kylskåp men fick nej.. ( fick uppsöka en krog som gav oss is. ) Tråkig frukost utan något utöver det mest basala..

Datum för vistelsen: juni 2020
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack LenaD713
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juni 2020

Vi bokade ett Strand paket vid Midsommar . bra lägenhet , vi hyrde en lägenhet mot havet , stor balkong med stolar och bord , Lägenheten något sliten , med helt ok . Stor ock bra frukostmatsal . Vi åt mat på Resturangen .på kvällen . Mycket god mat ,och mycket bra service av EBBA

Datum för vistelsen: juni 2020
Tack Janne B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juni 2020

Fina rum, härligt med solstolar på balkonger. Dålig frukost med ett väldigt litet utbud. Fiskmåsar på balkongen som var aggressiva och bajsat överallt. Förövrigt fin utsikt, nära till centrum och hamn. Ingen höjdare, men det var inte heller en dålig vistelse.

Datum för vistelsen: juni 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack milla_nord
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen