Ylva är värd & ägare - en mycket trevlig, varm person som bryr sig om komforten av sina gäster. Ylva är en mycket bra, välinformerade konversatör, talar utmärkta, tyska och engelska förutom hennes infödda Svenska. Villa Sol är en bra valuta för pengarna. En annan recensent använde ordet "äkta" för att beskriva Villa Sol. Det är. Vi bodde i den vackra gamla hus tvärs över gatan från kontoret. Det är 100 år gammal, men är välutrustade, rymliga och bekväma med bra gemensamma utrymmen (kök och vardagsrum). Vårt rum har bad/toalett var mycket tillräckligt och rent. Sängarna var bekväma. Rummet kostade attraktivt och konkurrenskraftigt i ett annars ganska dyrt land (Sverige). Ylva delade massor av bra information om att äta/matställen i Borgholm. Du kan laga mat i det stora köket, men du kommer förmodligen äta ute. Det finns några trevliga alternativ. Ön i sig är mycket lugnt, vacker, stor och lugnt. Det är riktigt lågt nyckel och avkopplande, men det är värt ett besök. Eftersom Borgholm ligger i mitten av ön är N-S längd, Villa Sol är ett bra ställe att övernatta. Vi kommer säkert tillbaka igen.
Kim & Mike C. , San Francisco, USA