Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Fin bana

Fin bana norr om Köpingsvik. Fin service från personalen inklusive bra Corona-tänk. Lite dyrt, men ... läs mer

Omdömet skrevs 1 augusti 2020
jakobramso
,
Torslanda, Sverige
från mobil enhet
Rolig bana

Bra bana och snabba karter. Testa att åka hit. Inte allt för lång biltur. Åk hit när det är bra ... läs mer

Omdömet skrevs 15 juli 2020
737jakobh
,
Stockholm, Sverige
Läs alla 28 omdömen
  
Omdömen (28)
Filtrera omdömen
28 resultat
Medlemsbetyg
21
6
1
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
21
6
1
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 28 omdömen
Omdömet skrevs 1 augusti 2020 från mobil enhet

Fin bana norr om Köpingsvik. Fin service från personalen inklusive bra Corona-tänk. Lite dyrt, men det är det ju alltid att köra Gokart. Våra barn på 10 och 12 år klarade att köra vuxenkart och tyckte att det var jätteroligt.

Datum för upplevelsen: augusti 2020
1  Tack jakobramso
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juli 2020

Bra bana och snabba karter. Testa att åka hit. Inte allt för lång biltur. Åk hit när det är bra väder.

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack 737jakobh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juli 2020

Superbra service! Lite dyrt men värt va det allt! Kom helst en regnig dag så slipper man kön. Men å andra sidan, faktumet att det fanns kö säger ju väldigt mycket i sig

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack N3820TNchristinek
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2020

Att åka gokart var väldigt kul. Det var bra service och bra säkerhet. Det var bra att alla från 3 år kunde köra, då kund hela familjen köra.

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack hedvigz2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2020

Det var jättekul att köra gokart. Jag skulle gärna köra mer någon annan gång för man blev trött i händerna och i handlederna.

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack anitakA5546AN
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen