Åsa Ä
Ljusdal, Sverige

Lugn oas

Omdöme om Villa Ingrid
5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 27 aug. 2021
Helt underbart boende med närhet till centrum, men förvånansvärt lugnt och avkopplande. Ägarna har lyckats skapa ett ombonat, trevligt och välkomnande boende med 10 minuters promenad till centrumkärnan. Den inbjudande trädgården var en skön plats att njuta den vällagade och njutningsfulla frukosten. Sköna sängar och ombonat rum gjorde att man nästan fick en känsla av att vara gäst hemma hos någon. Ett ställe att återvända till!
Datum för vistelsen: juli 2021
    0.4 km från Villa Ingrid
    9.9 km från Villa Ingrid
    Drottning Victorias Vilohem
    1.2 km från Villa Ingrid
    Mycket trevligt ställe. God frukost och trevlig värdinna.
    9.9 km från Villa Ingrid
    11.7 km från Villa Ingrid
    Mycket fint pensionat
    Helt återbetalningsbar
      282.4 km från Villa Ingrid
      Visa fler hotell i Borgholm
      Omdömet skrevs 18 juni 2021 från mobil enhet

Utmärkt boende i Borgholm. En vacker villa med en fantastisk trädgård, där man kunde sitta och njuta och inta frukosten. Tillmötesgående, gästvänlig personal som gav oss bra tips. Rent och fräscht. Fina rum och en frukostbuffe som hade allt. Vi var så nöjda med vistelsen.

Datum för vistelsen: juni 2021
      Restyp: Reste med vänner
      Tack Berith9
      Omdömet skrevs 29 augusti 2020 från mobil enhet

Ett bra läge med trevlig och tillmötesgående "Ingrid". Med fina rum. Dock lyhört. Med helt ok frukost. Med Ok priser. Kan rekommenderas att bo på! Boka online. En trädgård som var mysig men vi inte nyttjade.

2  Tack AltraStrava
      Omdömet skrevs 25 augusti 2020 från mobil enhet

Jättetrevligt bemötande vid incheckning. Kändes personligt o välkomnande. Parkering finns på gatan, nära centrum. Fantastiskt fint rum o miljö på hela Villa Ingrid. Underbara sängar. Bra frukost. Rekommenderas.

Datum för vistelsen: augusti 2020
      Tack yvojon
      Omdömet skrevs 14 juli 2020

Jättefint rum. Familjärt och trevligt med en jättefin trädgård där man kan äta frukost eller medhavd mat och dryck. Enkel men helt ok frukost. Läget är superbt, en oas mitt emellan campingen och stans shoppinggata.

Tack catharinah2014
      Omdömet skrevs 12 juli 2020 från mobil enhet

Perfekt läge två kvarter från den centrala gågatan med många restauranger. Mysig trädgård, bra rum och utmärkt frukost! Med bröd från eget bageri kunde de garantera att det var säkert för nötallergikern i familjen. Ägaren My var mycket välkomnande och trevlig!

Tack Torbjornk176