Ett bra läge med trevlig och tillmötesgående "Ingrid". Med fina rum. Dock lyhört. Med helt ok frukost. Med Ok priser. Kan rekommenderas att bo på! Boka online. En trädgård som var mysig men vi inte nyttjade.
- Kostnadsfritt wifi
- Restaurang
Jättetrevligt bemötande vid incheckning. Kändes personligt o välkomnande. Parkering finns på gatan, nära centrum. Fantastiskt fint rum o miljö på hela Villa Ingrid. Underbara sängar. Bra frukost. Rekommenderas.
Jättefint rum. Familjärt och trevligt med en jättefin trädgård där man kan äta frukost eller medhavd mat och dryck. Enkel men helt ok frukost. Läget är superbt, en oas mitt emellan campingen och stans shoppinggata.
Perfekt läge två kvarter från den centrala gågatan med många restauranger. Mysig trädgård, bra rum och utmärkt frukost! Med bröd från eget bageri kunde de garantera att det var säkert för nötallergikern i familjen. Ägaren My var mycket välkomnande och trevlig!
Fint hus. Rummet var mycket bra och frukosten också, i ett vackert frukostrum. Läget i stan mycket bra. Lugnt ock skönt. Trädgården var helt underbar, både att titta på och att sitta i med morgonkaffet och på kvällarna!
Trevlig ägare, mycket god frukost som kunde ätas i solen i trädgården precis utanför. Lite tråkig reception, inte mysig på något sätt men fyllde sitt syfte. Fint dubbelrum med fräsch toalett och dusch. Men enkelrummet till min son var inte fint. Såg mer ut som en tråkig skrubb. Men absolut ett bra ställe att bo på om man vill bo centralt i Borgholm och kunna cykla och se sig omkring.