Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Väldigt otrevlig personal”
Omdöme om Bönan På Hörnet

Bönan På Hörnet
Rankad som nr 45 av 55 Restauranger i Borgholm
Restauranginformation
Omdömet skrevs 28 juli 2020

Väldigt otrevlig personal. Kaffet som enligt dem själva skulle vara bäst i stan var överskattat. Dit kommer vi inte gå igen.

Datum för besöket: juli 2020
Tack JohannaJ81
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (10)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

37 av 10 omdömen

Omdömet skrevs 9 juli 2020 från mobil enhet

Otrevlig personal eller om det var ägaren maten var torr och överstekt nä ditt går vi inte igen. Det finns betydligt trevligare ställen i Borgholm

Datum för besöket: juli 2020
Tack M9814QIandersb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 juli 2020 från mobil enhet

Toppställe m trädgård o nära havet ett café du återvänder till så ofta du kan.
Göttigötti, ska dit snart igen! Ni

Datum för besöket: juli 2020
Tack Odyssey31274386632
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 maj 2020 från mobil enhet

Dags för lunch och vi knatade centrum runt men det mesta var stängt så till slut hamnade vi här. Trots att det är ett café så fanns det många lunchrätter att välja mellan. Vi tog kålpudding och fick rejäla portioner!
Allt var hemlagat men värmdes i mikro då köket var litet.
Även caféet är litet men var välbesökt av stammisar, det hördes på konversationerna med personalen.
Om jag hade orkat så hade jag tagit nåt sött efteråt, det fanns mycket som lockade i disken.

Datum för besöket: maj 2020
1  Tack jelenam06
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 maj 2020 från mobil enhet

Väldigt mysigt café, droppade in för en macka och kaffe, härlig atmosfär. Kaffet var gott och mackan ännu bättre. Kommer tillbaka nästa gång jag besöker Öland.

Datum för besöket: maj 2020
Tack H4212WAalexanderf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bönan På Hörnet tittade också på

 

Besökt Bönan På Hörnet? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt