Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
Visa alla 9 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (11)
Filtrera omdömen
11 resultat
Medlemsbetyg
9
2
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
9
2
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 11 omdömen
Omdömet skrevs 4 augusti 2017 från mobil enhet

Sommarens bästa äppelkaka i en rofylld trädgård. Fanns även goda smörgåsar/baguetter och luncher.
Extra plus för trevlig bordsservering. Nostalgi i den gamla lanthandeln.
Kvällar med musikunderhållning.

Datum för vistelsen: augusti 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack powell849
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2017

Vid ÖlandsRo finner du ett B&B, en gårdsbutik samt ett kafé. Dessutom anordnas pubaftnar. Vi besökte kaféet och avnjöt mycket gott fika. ÖlandsRo är personligt och genomtänkt inrett såväl inne som ute. Mottagandet är mycket varmt. Menyn upplevs noggrant genomtänkt och mycket görs på plats, bland annat bakar de själva. I gårdsbutiken finner du bland annat egenstöpta stearinljus, godis av god kvalitet, te med mera.

Datum för vistelsen: juli 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Bednarz80
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 juli 2017

Söker du ett vänligt, gemytligt boende med hög servicegrad ska du bo här. Ägarna förstår sig på vad service är. Lugn, avkopplande miljö att bo på. Rummen smakfulla,rent och fräscht. Vissa kvällar underhållning

Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack granny522015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 juli 2017 från mobil enhet

B&B på norra Öland. Gemytlig och trevlig pubafton med musikunderhållning. Delikatesstallrik, öl, vin på kvällen caféet eftermiddagen. ÖlandsRo har också en presentbutik med försäljning av handstöpta ljus.

Datum för vistelsen: juli 2017
Restyp: Reste med vänner
Tack T6743RKannar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2016 från mobil enhet

Mycket trevligt mottagande med ägare som förstår sig på vad service är. Rent med trevliga rum. Stort plus för kylskåpet i hallen för gäster att använda. Med tre WC och tre duschar blev det aldrig någon kö trots ca 8 gäster. Trädgårdens planering, hönsen och katten var ett trevligt och annorlunda inslag.
Perfekt frukost med bla havregrynsgröt, kokta ägg, hembakat bröd med olika pålägg och mycket gott kaffe.

Datum för vistelsen: juli 2016
Restyp: Reste med vänner
1  Tack Jeanette V
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen