Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
128 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-01-27
Boka nu, betala på plats
Hotels.com
Booking.com
Priceline128 US$
eDreams128 US$
FindHotel
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (25)
Filtrera omdömen
25 resultat
Medlemsbetyg
20
2
2
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
20
2
2
1
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 25 omdömen
Omdömet skrevs 26 mars 2018

Ett mysigt och fint B&B på Ölands sydöstra kust. Det ligger lite ensligt som en oas längs vägen, en liten promenad från havet. Fina välstädade rum med stora fina badrum med lantlig stil men ändå med en modern touch. Gemensamt kök med det mesta man kan önska. Söker man lugn o ro är detta ett utmärkt alternativ! Glöm inte att besöka Eketorp borg när man är i denna del av Öland.

Datum för vistelsen: juli 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack AJonny
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juli 2017 från mobil enhet

Ett mycket fräscht och prisvärt "Bed & breakfast" hos ett mycket familjärt och trevligt par! Barnen uppskattade det mycket, att kunna plocka egen sallad och mata Lilly kaninen, eller hälsa på ankorna eller klappa Bailey hunden. Väldigt mysigt och ligger perfekt för utflykter på Södra Öland. Ta en stund med paret och få lokala tips! Kan inte ge annat än full pott! Hit åker man igen!

Datum för vistelsen: juli 2017
Restyp: Reste med familjen
Tack AltraStrava
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 september 2016

Ligger fint mellan havet och Alvaret. Rena och fina rum med kök med allt som behövs. Vi bodde på andra våningen med fina balkonger/altaner i öster och i söder. Perfekt för frukosten! Bekvämt avstånd till Ottenby, ung. 15 med bilen. Trevliga och tillmötesgående innehavare.

Datum för vistelsen: september 2016
  • Restyp: Reste med familjen
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Claes F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2016 från mobil enhet

Vi stannade endast en natt här på detta otroligt mysiga och trevliga ställe. Vi sörjde över att vi inte hade möjlighet att stanna här längre. Hotellet håller en hög standard. Rummet var stort, vackert och rymligt och badrummet var rent och kändes lyxigt. Frukosten var mycket prisvärd och det var skönt att kunna inta den "var man ville", istället för i en högljudd matsal, som det kan vara på andra ställen. Vi njöt av frukosten från vår balkong med havsutsikt. För mig som älskar trädgård, lantliv och djur var det en extra bonus att få mata änderna och få tillgång till det underbart vilsamma växthuset. Även tillgången till gratis lån av cyklar var mycket uppskattat av oss. Chris var mycket hjälpsam och gav oss flera tips på utflykter, vilket gör att vi känner att vi verkligen bör återvända snart igen. Vi rekommenderar verkligen denna lugna, sköna lantliga gård.

Datum för vistelsen: juli 2016
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Ulrika N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 augusti 2015

Här bor man i bekväma och hemtrevliga rum med tillgång till fräscht kök och fina sittplatser både ute och inne. Allt är dessutom estetiskt tilltalande in i minsta detalj. Elegant på ett rustikt sätt. Nära till fågelstationen i Ottenby. Förstklassigt för en turist med ornitologiintresse.

Rumstips: Gärna ett rum med balkong. På fredagar är det pubafton. I alla fall under icke-semestersäsong.
Datum för vistelsen: augusti 2015
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Stella632
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen