Bodde på detta "hotell" 23-25 dec 2018 och det var absolut det sämsta boendet jag upplevt. Prisnivån är inte i paritet med vad som erbjuds. Det här är ett ställe som jag varken kommer besöka igen eller rekommendera till någon annan överhuvudtaget. Det här är en förläggning.
Positivt: Skulle vara hon som svarade i telefon när man ringde och ville få svar på vissa funderingar. Hon lät då trevlig.
Negativt: Handdukarna luktade surt, sådär äckligt så att man luktar surt på kroppen efter att du torkat dig,,, påpekade detta och fick nya handdukar som luktade lika äckligt när dom blev fuktiga.
Frukosten bestod första morgonen av snabbkaffe, torrt bröd, flingor, fil som man fick plocka fram själv ur ett kylskåp. Påpekade även att brödet var hårt, det skulle fixas och som en liten kompensation skulle det ordnas lite kvällsfika!
Kvällsfika en plastburk pepparkakor från Coop. Dock var brödet ok dagen efter.
Trodde någonstans att lite städning ingick när man bodde där två nätter. Njää, det enda var "nya" sura handdukar men sopkorgarna tömdes inte, härligt när man reser med en liten kille som har blöjor...
Rummet luktade väldigt speciellt, inte alls fräscht.
Som sagt aldrig mer.