Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goda hamburgare, fint ställe, trevlig personal”
Omdöme om Restaurang Apa

Restaurang Apa
Boka bord
2
ons 21/10
20:00
Rankad som nr 13 av 142 Restauranger i Sundsvall
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Vi var väldigt nöjda med vårt besök på Apa. Provade chiliburgare och cheeseburgare, båda goda. Parmesan pommes och tryffel pommes fanns på menyn (fanns andra också), imponerande goda. Inte varit med om andra burgarställen med så mga olika pommes. Supernöjda och rekommenderar!

Datum för besöket: september 2020
Tack 530sofiaaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (158)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 158 omdömen

Omdömet skrevs 26 augusti 2020 från mobil enhet

Bra pizza och hamburgare av en ointresserad personal. Trötta och nonchalanta. Borde genomföra en charmkurs. En smal servitör som inte kunde prata, skägg och miljöpartist

Datum för besöket: augusti 2020
1  Tack jimboberit25
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2020

Dom bästa burgarna, och nu i sommar den trevligaste personalen i Sundsvall. Ett ställe man återkommer till.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack Mkm558
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2020 från mobil enhet

Helt ok ställe. Hyffsade burgare, bra pommes och dipsåser. Imponerande ölkyl. Rekommenderar INTE svampburgaren.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack 648johannae
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2020

Tristaste och torraste burgaren någonsin. Utsikt bra, servis nybörjare. Kom inte hit. Vänliga hälsningar

Datum för besöket: juli 2020
Tack Ladilump
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Apa tittade också på

Sundsvall, Västernorrlands län
Sundsvall, Västernorrlands län
 
Sundsvall, Västernorrlands län
Sundsvall, Västernorrlands län
 

Besökt Restaurang Apa? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt