“Middag med tjejkompis”

En Liten Krog
Rankad som nr 1 av 200 Restauranger i Sundsvall
Prisklass: 80 kr - 235 kr
Kök: Svenskt
Beskrivning: Kvarterskrog med vällagade favoriträtter och personliga dryckesfavoriter. Helt enkelt en liten krog.
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Var här med en tjejkompis och det var vårt första besök på restaurangen som är mysig. Åt fisk som var väldigt god.

Bra service och goda drinkar.

Datum för besöket: juni 2024
    • Atmosfär
    • Mat
Tack seamountin
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 9 mars 2024 från mobil enhet

Fantastiskt trevlig restaurang med mysig stämning. Fin inredning med lagom glest mellan bord. Musik lagom högt gjorde dessutom att första intryck blev bra. Rolig dukning med personliga servetter och bra vinglas ( tunn kant !) Menyn ganska kort men de rätter vi fick var suveräna. Utsökt japansk råbiff med väldigt bra kött och en perfekt smaksättning följdes av en perfekt röding med god Sandefjord sås, rikligt med forellrom, och fina tillbehör. En god Chablis till det.
En egen tolkning av snickers glass på det och vi blev väldigt belåtna. Mycket vänlig personal gjorde att upplevelsen var mycket bra.
Rekommenderas starkt och vi kommer tillbaka!

Datum för besöket: mars 2024
Tack Lawrence1131
Omdömet skrevs 16 februari 2024 från mobil enhet

Fantastisk service, bemötande och mat! Jättefin guidning i val av mat och dryck. Hög kvalitet från snacks till dessert. Rekommenderas!

Datum för besöket: februari 2024
Tack Karin K
Omdömet skrevs 30 november 2023 från mobil enhet

Trevlig och kunnig personal
Och vilken mat
Vi tog wienerschnitzel av hösta klass ned sardeller och kapris
Sååå gott
En riesling på rekommendation passade perfekt
Därefter mandelkaka med körsbär perfekt dessert

Rolig och trevlig lokal

Datum för besöket: november 2023
Tack NAAN54
Omdömet skrevs 12 september 2023 från mobil enhet

Restaurangen har inte så många sittplatser vilket gör miljön extra mysig. Vi var här en lördag kväll och blev omhändertagna på bästa sätt. Delade på ett par olika rätter med rekommenderad dryck som passade utmärkt. Öppen ravioli och råbiff som var så goda! Desserten med frusen ost, kolasås och rostad rågbröd var pricken över i:et!

Datum för besöket: september 2023
Tack mariasundell

Resenärer som tittade på En Liten Krog tittade också på

Sundsvall, Västernorrlands län

Besökt En Liten Krog? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt