Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gott och barnvänligt”
Omdöme om En Liten Krog

En Liten Krog
Rankad som nr 1 av 145 Restauranger i Sundsvall
Certificate of Excellence
Prisklass: 10 US$ - 28 US$
Kök: Svenskt
Beskrivning: Kvarterskrog med vällagade favoriträtter och personliga dryckesfavoriter. Helt enkelt en liten krog.
Restauranginformation
Beskrivning: Kvarterskrog med vällagade favoriträtter och personliga dryckesfavoriter. Helt enkelt en liten krog.
Omdömet skrevs 12 februari 2020

Trevlig atmosfär, trevligt bemötande och god mat. Lite special för barn fixades med ett glatt leende.

Datum för besöket: januari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack rillan14452
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (208)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

711 av 208 omdömen

Omdömet skrevs 9 februari 2020 från mobil enhet

Vänner, skratt .Vi beställde torsk och råbiff. Favoriter i repris och höga poäng som vanligt förutom att en av de tre torskarna var på tok för salt. Allt vackert upplagt. Leende och närvarande värdinnor. Fullbesatt så boka bord!

Datum för besöket: februari 2020
Tack awarohan6
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 februari 2020 från mobil enhet

Jättetrevlig atmosfär, supertrevlig personal och framförallt den bästa maten i Sundsvall! Vi kommer gärna hit igen.

Datum för besöket: februari 2020
1  Tack R4037BTannan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 februari 2020 från mobil enhet

Bra och snabb service, trevlig personal och mycket god mat! Dock synd att det vegetariska utbudet är litet. Förhållandevis bra priser.

Datum för besöket: februari 2020
Tack Ittakesapool
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 januari 2020 från mobil enhet

Det här är bra! Riktigt bra! Vi blev föreslagna att dela rätter och även dryck för att kunna testa fler på menyn. Tack för det!! Créme Ninon var att dö för, råbiffen ljuvlig. Att bryta av med en pizza bianco med lokala ostar, vilken bra idé. Torsken var så perfekt den kan bli. Till det ett urval utmärkta drycker. Desserten annorlunda och god.
Kunnig och trevlig service i en mycket personligt inredd lokal.
Inte heller någon restaurang för drop in dock den ligger lite för sig själv mycket diskret bland bostadskvarteren.
Leta reda på och boka och besök!!

Datum för besöket: januari 2020
Tack CoccodrilloOsd
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på En Liten Krog tittade också på

Sundsvall, Västernorrlands län
Sundsvall, Västernorrlands län
 
Sundsvall, Västernorrlands län
Sundsvall, Västernorrlands län
 

Besökt En Liten Krog? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt