Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat men lång väntetid”
Omdöme om Taste of India

Taste of India
Rankad som nr 12 av 143 Restauranger i Sundsvall
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 25 juli 2020 från mobil enhet

Vi fick vänta nästan 45 minuter från beställning tills maten serverades. När den kom var en av rätterna kall. När allt var serverat var maten väldigt god. Trevlig personal.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Perni7
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (142)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

711 av 142 omdömen

Omdömet skrevs 18 juli 2020 från mobil enhet

Vi åt middag och Vi valde 4 olika rätter som alla smakade väldigt bra. Vin och ölutbudet är skralt. Det tog mer än 15 minuter innan vi fick beställa vilket var konstigt då det var långt ifrån fullsatt. Betalar gör man i kassan. Det känns som om man var och åt lunch.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Kassler66
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2020 från mobil enhet

Maten var god, fick vad vi förväntade oss. Halvdassig lokal och servicen var låg. Ligger centralt på en lugn gata.

Datum för besöket: juli 2020
Tack TuristenN
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2020 från mobil enhet

Vår familj gillar indisk mat - det var självklart för oss att besöka detta ställe. Som sagt, inte värt omvägen, men helt ok mat.

Datum för besöket: juli 2020
Tack saidatrost
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2020 från mobil enhet

Längtade efter indisk mat och fann den i Sundsvall. Väntetiden på maten var i längsta laget, ca 45 minuter. Men när våra kycklingrätter väl kom in var smaken himmelsk. Portionerna stora och priset överkomligt. Trevligt bemötande. Rekommenderas.

Datum för besöket: juli 2020
Tack pjpojken
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Taste of India tittade också på

Sundsvall, Västernorrlands län
Sundsvall, Västernorrlands län
 
Sundsvall, Västernorrlands län
Sundsvall, Västernorrlands län
 

Besökt Taste of India? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt