Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Inte prisvärt”
Omdöme om Udda Tapas Bar

Udda Tapas Bar
Boka bord
2
ons 2/12
20:00
Rankad som nr 8 av 143 Restauranger i Sundsvall
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 31 juli 2020 från mobil enhet

Maten är ok, men väldigt snålt tilltagen. Servicen mkt bra med trevlig personal och mysig miljö. Lär dock välja ngt annat framöver. Var inte speciellt nöjd förra gången heller

Datum för besöket: juli 2020
Tack Gorkyman
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (233)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 233 omdömen

Omdömet skrevs 27 juli 2020 från mobil enhet

Orkar inte skriva ner alla superlativ utan säger bara.... Gå dit ha kul, ät, drick och njut ...

Bland det roligaste och njutbara i sverige för tillfället.

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack pre69
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juli 2020 från mobil enhet

Fantastisk ny meny där maten gav nya upplevelser med bra vinrekommendationer och goda drinkar. Rekommenderar särskilt fläsksida och tonfisken som jag verkligen kommer äta igen. Trevlig personal och allmänt skön stämning. Gå
Hit!

Datum för besöket: juli 2020
Tack lindalL1904TP
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juli 2020 från mobil enhet

Började med varsin smarrig och somrig drink och delade sedan 10 rätter på två vuxna och två barn och blev rejält mätta. Godast var tonfisken, lammet, fläsksidan, skagenröran och blomkålen.

Datum för besöket: juli 2020
Tack G7299BEpetras
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juni 2020 från mobil enhet

Supergod broccoli med parmesan, välkomponerad smårätt!!! Sashimi och morot goda. KycklingTacon inte så
Spännande. En av beställda tapas i sällskapet glömdes bort, informerades inte om att en av två desserter inte var komplett (chokladmoussen var slut och utbytt mot smetana) när bad om dessertmeny utan fick veta det när vi bestämt oss, och substitutet var inte så gott.
Fin miljö en fin sommardag!

Datum för besöket: juni 2020
Tack 916emeliep
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Udda Tapas Bar tittade också på

Sundsvall, Västernorrlands län
Sundsvall, Västernorrlands län
 
Sundsvall, Västernorrlands län
Sundsvall, Västernorrlands län
 

Besökt Udda Tapas Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt