Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
105 US$
Se erbjudande
Hotels.com
Booking.com
105 US$
Se erbjudande
Boka nu, betala på plats
Orbitz.com
Expedia.com113 US$
ZenHotels.com116 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (705)
Filtrera omdömen
705 resultat
Medlemsbetyg
304
260
100
31
10
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
304
260
100
31
10
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 705 omdömen
Omdömet skrevs 6 augusti 2021 från mobil enhet

Trasig möbler, orenoverad gammalt kakel med brunt lager i badrummet. Tråkigt inrett med bege möbler och någon opassande jättetavla ovanför sängen. Nästan 2000 för en natt när extra säng tillkom. Nej för det priset kan jag inte rekommendera hotellet. Hellre ett prisvärt vandrarhem
Fy

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack R6758ONmarial
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2021

Hotellet ligger bra till, nära jrnvägen och centrum och vägar ut ur Sundsvall. Hotelelt är lite mörkt i receptionen och det är lång väntan på hissen. Men i övrigt är rummen bra, liksom receptionspersonalen. Frukosten intas en trappa upp med utsikt mot omgivningen, och innehållet r riktigt bra och gott.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
1  Tack Michael N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2021 från mobil enhet

Typiskt trestjärnigt hotell. Lite slitet med omoderna badrum, men rent och fräscht. Inget för den som vill ha en lyxig weekend, men helt ok för oss som bara var på genomresa. Praktiskt med ett litet kylskåp på rummet. (Tidigare minibar?)Trevlig personal i restaurangen.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack linaj660
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2021

Ett enkelt hotell med bra service, bra service i både reception och baren. Bartendern mycket kompetent. God frukost med mycket variation. Läget på hotellet är superbra nära till allt. Tyst och lugnt!

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack tesafranke
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2021

Hotellet ger ett slitet intryck ifråga om ej underhållna och omoderna lokaler samt ostädade korridorer. Är snarare tre- och inte fyrstjärnigt sett till standard. Dock bra läge i förhållande till city.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Daniel A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen