Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
eDreams
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (706)
Filtrera omdömen
706 resultat
Medlemsbetyg
304
260
100
32
10
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
304
260
100
32
10
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1116 av 706 omdömen
Omdömet skrevs 26 juli 2021

Hotellet ger ett slitet intryck ifråga om ej underhållna och omoderna lokaler samt ostädade korridorer. Är snarare tre- och inte fyrstjärnigt sett till standard. Dock bra läge i förhållande till city.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
1  Tack Daniel A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2021

Ventilation dålig. Varmt. Toalettpapper usel kvalite. Ingen städning under vistelsen. Men…rent och snyggt när vi kom och receptionspersonalen kanon. Däremot passa er för restauranten. God mat….men, De byggde falskt på notan och trots påpekande och justering låg det felaktig summa vid utcheckning.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
1  Tack henrikmickos
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2021

Allt var toppen så när som på för varmt rum och en trasig toasits.
Hittade en fläkt i skåpet efter andra dygnet, det hjälpte så att man kunde sova lite bättre.
Personalen är väldigt trevlig, alla hjälper till och har en positiv inställning som smittar av sig. Stort plus för det!

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack bjarneundertun
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juli 2021

Fin och snygg lobby, men rummet motsvarade inte alls förväntningarna. Trasigt repigt golv, sprucket tvättställ, dörrkarmar i behov av målning. Tråkigt rum överlag. Personalen var också väldigt oengagerad. Inte ett leende.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack soliz50
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juli 2021 från mobil enhet

Rent rum men mycket dålig luft. God frukost med många val av rätter. Kvälls in checknings personalen hade kunnat haft ett trevligare bemötande, men bra bemötande vid utcheckning. Bra med garageplats nära hotellet. Ligger bra till i stan lätt att ta sig till och från E4an.

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Lotta E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen