Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Hotels.com
131 US$
View deal
Booking.com
130 US$
View deal
Trip.com
142 US$
124 US$
View deal
SPARA 18 US$
Expedia.com131 US$
Priceline130 US$
FindHotel142 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (682)
Filtrera omdömen
682 resultat
Medlemsbetyg
294
256
97
26
9
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
294
256
97
26
9
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1116 av 682 omdömen
Omdömet skrevs 2 september 2020

Bra läge - nära till allt, välskött och prisvärt. Gym finns med bastu (helt ok). Bra rum, trevlig personal och bra frukost. Ett extra plus var att det var mycket bra middag i restaurangen. Trevligt med bra avstånd och goda rätter. (Inte så många men alla vi provade var mycket bra.

Datum för vistelsen: augusti 2020
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack tantrav11
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maja Rehnberg, Gästservice/reception på Quality Hotel Sundsvall, svarade på det här omdömetSvarade 6 september 2020

Hej!

Tusen tack för ditt fina omdöme, vi uppskattar det otroligt mycket!

Vi ser framemot att hälsa er hjärtligt välkomna tillbaka till oss!

Hälsningar,
Maja
Receptionen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2020

Mycket prisvärt hotell i centrala Sundsvall. Även fast vi hade en extrasäng i rummet kändes det rymligt.
Rent och snyggt, snabb och smidig incheckning.
Gott om parkering i närheten av hotellet. Enkelt att gå till restauranger i närheten

Datum för vistelsen: augusti 2020
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Relax77203
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Linda Niia, Marknadsföring på Quality Hotel Sundsvall, svarade på det här omdömetSvarade 1 september 2020

Hej! Vad härligt att ni trivdes hos oss och i våra rum! Vi ser fram emot att få hälsa er välkomna tillbaka till oss!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2020 från mobil enhet

Snyggt, rent hotell ett stenkast från Stenstaden i Sundsvall. Biograf vägg i vägg, vilket jag som cineast uppskattar. Mycket trevligt och bra bemötande i receptionen. Bra smittskyddsåtgärder från hotellets sida (sedan hänger resten på hur vi som besökare agerar)

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack ChristinaB2193
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Linda Niia, Marknadsföring på Quality Hotel Sundsvall, svarade på det här omdömetSvarade 1 september 2020

Hej! Tack för fin recension av er vistelse hos oss. Vår biograf brukar vara ett uppskattat inslag för våra gäster som vill ha underhållning på nära håll. Vi hoppas att få se dig som gäst hos oss igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2020

Fin utsikt och servicen mkt God!. Wifi nätet var otillfredställande. Hackigt och höll inte God kvalité. Frukosten var mkt bra för de flesta. Men saknade lokala ostar. Gouda osten drog ner betyget. Saknade någon vegansk variant.

Datum för vistelsen: juli 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack kennethlG6823DS
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Linda Niia, Marknadsföring på Quality Hotel Sundsvall, svarade på det här omdömetSvarade 1 september 2020

Hej! Kul att du uppskattade service, frukost och utsikt! Ibland är inte "tekniken" på vår sida och tyvärr verkar du ha besökt oss när vårt wi-fi inte var optimalt. Vi hoppas att få hälsa dig välkommen till oss snart igen med nya förutsättningar!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2020

Nära centrum. Trevlig personal. Stort rum till bra pris. Bra frukost. Bra restaurang. Stort parkeringsgarage med många p-platser i huset, med hiss rätt upp till rumsvåningen, receptionen och konferansvåningen. Kommer gärna tillbaka :)

Datum för vistelsen: juli 2020
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack 791lenal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Linda Niia, Marknadsföring på Quality Hotel Sundsvall, svarade på det här omdömetSvarade 1 september 2020

Hej Lena! Härligt att du trivdes hos oss. Vårt parkeringsgarage är oerhört uppskattat bland våra gäster. Vi hoppas att du kommer och hälsar på oss snart igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen