Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
167 US$
Se erbjudande
Boka nu, betala på plats
Hotels.com
167 US$
155 US$
Se erbjudande
SPARA 12 US$
Expedia.com
167 US$
155 US$
Se erbjudande
SPARA 12 US$
CheapTickets155 US$
eDreams167 US$
Orbitz.com155 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (827)
Filtrera omdömen
827 resultat
Medlemsbetyg
512
229
59
21
6
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
512
229
59
21
6
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 827 omdömen
Omdömet skrevs 18 april 2021

Receptionen gav ett mycket bra tips om parkeringar runt i centrum. Köket serverar bra mat, rummen och sovkomforten utmärkt som vanligt. Hotellet man gärna återkommer till, många gånger. Och det är precis som vi gör, frugan och jag.

Datum för vistelsen: april 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Jan-Erik S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Clarion Collection Hotel Grand, Owner på Clarion Collection Hotel Grand, svarade på det här omdömetSvarade 19 april 2021

Hej Jan-Erik!
Vad roligt att ni trivs hos oss och återkommer.
Tack för besöket och välkommen tillbaka!
/Christian, receptionen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 april 2021

Här trivs man verkligen när man kommer. Personalen är mycket tillmötesgående och trevlig. Supergod mat och det bjuds på buffé på kvällen och fika. Man får dessutom ha med sig hunden till Loungen. Kan verkligen rekommendera detta hotell.

Datum för vistelsen: april 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack MikaelN345
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Clarion Collection Hotel Grand, Owner på Clarion Collection Hotel Grand, svarade på det här omdömetSvarade 5 april 2021

Hej!
Vad roligt att höra att ni trivdes hos oss!
Varmt välkommen åter!
/Christian, receptionen.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 februari 2021

Mysigt hotell mitt i centrum, stort rum. Jättebra frukost. Barnen älskade pannkakorna med nutella, Ett stort plus är att det ingår kvällsbuffe, vi sov gott på rummet i skön säng, vi kommer att bo där snart igen.

Datum för vistelsen: februari 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack lindanilsson9
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Clarion Collection Hotel Grand, Owner på Clarion Collection Hotel Grand, svarade på det här omdömetSvarade 9 februari 2021

Tack för besöket och välkommen åter!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 februari 2021

Mycket trevligt bemötande från personalen, kvällsmaten var helt okej och ingick i priset.
Mycket service inriktad personal i restaurangen, som bjöd på fika (äppelkaka) på em.
Mysigt hotell med bra standard.
//Ulf

Datum för vistelsen: januari 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack 988ulfs
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Clarion Collection Hotel Grand, Owner på Clarion Collection Hotel Grand, svarade på det här omdömetSvarade 2 februari 2021

Tack för besöket och vad roligt att du var nöjd med vistelsen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 januari 2021

Ett bra hotell med central placering. Nära till stadskärna och komunikationer. Lite klen frukost där också utrymmet upplevs som lite trångt. Sköna sängar och bra standard i övrigt. Bor jag i Sundsvall så är det här jag bor. Rekommenderas varmt.

Datum för vistelsen: januari 2021
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Christer W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Clarion Collection Hotel Grand, Owner på Clarion Collection Hotel Grand, svarade på det här omdömetSvarade 25 januari 2021

Hej!
Tack för besöket och välkommen åter!
/Receptionen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen