Annika N

Bästa mottagandet vid incheckning

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 9 dec. 2024
Mannen som tog emot mig i receptionen gjorde min dag, så glad, trevlig och serviceinriktad👏Tipsade om bästa parkering. Fick 2 tim tidigare incheckning i mysigt tyst rum med fin utsikt. Bra frukost i välplanerad lokal, där trevlig personalen såg till att inget var slut.👍
Datum för vistelsen: december 2024
5,0 av 5 bubblorRenlighet
5,0 av 5 bubblorService
4,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som har skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Katarina Lenz, General ManagerScandic Sundsvall City, svarade på det här omdömet
Svarade för 5 veckor sedan
Hej Annika N,

Tack så mycket för din fantastiska recension. Det gör oss glada att ni hade en trevlig upplevelse under er vistelse hos oss. Jag delar med mig till mina fina kollegor.

Vi ser fram emot er nästa vistelse hos oss.

Hälsningar
Katarina Lenz, General Manager. Scandic Sundsvall City
Detta är det subjektiva svaret från en representant för ledningen på hotellet och inte från Tripadvisor LLC eller dess samarbetspartner.
936 kr
  • ZenHotels.com
2.6 km från Scandic Sundsvall City
Visa fler hotell i Sundsvall
Omdömet skrevs 10 november 2024

Supertrevlig och hjälpsam personal.
Rent rum, sköna sängar o framförallt så var det tyst både utanför o i hotellet.
Frukosten var superfin så man var inte hungrig.
Hann inte kolla hur gymet var för vi gjorde annat.
Både jag och dottern var väldigt nöjda!!

Datum för vistelsen: november 2024
  • Restyp: Reste med familjen
Tack Michael P
Katarina Lenz, General Manager på Scandic Sundsvall City, svarade på det här omdömetSvarade 3 december 2024

Hej Michael P,

tack snälla för så fina ord om er vistelse, så roligt att ni uppskattar vårt hotell och service. Jag ser till att dela detta med hela teamet. Vi ser fram emot din nästa vistelse hos oss.

Katarina Lenz, Hotell Direktör, Scandic Sundsvall City

Omdömet skrevs 16 oktober 2024 från mobil enhet

Ja det är ett Scandic, inte det fräschaste men inte heller det sämsta jag har bott på. Helt okej helt enkelt. Trevligt personal och bra frukost. Centralt läge i fina Sundsvall. Gatuparkeringar finns eller deras egna endast någon minut bort.

Datum för vistelsen: oktober 2024
Restyp: Reste i arbetet
Tack BanDanne81
Katarina Lenz, General Manager på Scandic Sundsvall City, svarade på det här omdömetSvarade 23 oktober 2024

Hej BanBanne81

Tack snälla för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme. Härligt att höra att du uppskttade hotellets läge, mina fina kollegors service och vår bästa frukost. Jag ser till att dela detta med hela teamet. Hoppas att vi snart igen får hälsa dig välkommen tillbaka till Sundsvall och till oss på Scandic Sundsvall City

Bästa,
Katarina Lenz, Hotelldirektör, Scandic Sundsvall City

Omdömet skrevs 27 september 2024

Datum för vistelsen: september 2024
  • Restyp: Reste i arbetet
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 2 september 2024

Datum för vistelsen: augusti 2024
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Katarina Lenz, General Manager på Scandic Sundsvall City, svarade på det här omdömetSvarade 7 september 2024

Omdömet skrevs 11 augusti 2024

Scandic city är ett väldigt trivsamt hotell! En jätte mysig och tillmötesgående personal, god frukost och trevliga rum! Gemytliga mindre sällskaps ytor, ett ok gym och relax! Dessutom närliggande små parker och några meter ner till gågatan i city. Vi är mycket nöjda! ✨

Datum för vistelsen: augusti 2024
  • Restyp: Reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack 74PeHa75
Katarina Lenz, General Manager på Scandic Sundsvall City, svarade på det här omdömetSvarade 13 augusti 2024

Hej,
Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme. Vi är glada att höra att ni uppskattade vårt hotell och läge. Det är även underbart att ta del av de fina orden till vår personal, frukost och rum. Det ser vi till att dela med oss till hela gänget.

Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka till Sundsvall och till oss på Scandic snart igen.

Bästa hälsningar
Katarina Lenz, Hotelldirektör, Scandic Sundsvall City